IPhone újraindítás után több %-ot ír töltöttségi szintnek, mint újraindítás előtt. Miért?
Figyelt kérdés
Nem rég töltöttem fel a telefont 93%-ig, aztán lehúztam a hálózatról. Újraindítottam a telefonom most, és bekapcsolás után már 95%-ot ír??? Ez most mit jelent, miért ír többet?2020. jún. 25. 21:39
1/6 anonim válasza:
Velem is ez volt. Ne fektess rá szerintem nagy hangsúlyt,normális dolog.
2/6 A kérdező kommentje:
De most ezt nem értem. Akkor nem is jól jelzi ki, hogy hány %-on van az akksim, és akkor nem is 93-ig, hanem tovább töltötte? Vagy ez most hogy van?
2020. jún. 25. 21:47
3/6 anonim válasza:
Több telefonnál van ez, nem Nagy dolog(szerintem).
Nekem van, hogy 1%on áll és pár másodperc alatt kimegy, és van mikor tovább lehet használni 1%on, Igaz ez most Samsung.
4/6 anonim válasza:
Nekem is csinálta. Szerviz, készülék csere kétszer is, újjal is csinálja. Tökömet csinálnak már ott Cupertinoban.
5/6 anonim válasza:
mint amikor újraindítod a számítógépet és több lesz a tárhely.
újra beolvassa a dolgokat és most annyit lát.
1-2-3%-os szintugrálásokkal nem kell foglalkozni.
néha csináld meg 2-3 havonta mondjuk hogy hagyod teljesen, kikapcsolásig lemerülni, utána feltöltöd teljesen
így lehet kablirálni az akkumulátorszintet.
6/6 anonim válasza:
Az akku kémiája az oka ennek a jelenségnek.
Menj aludni, úgysem tudsz rajta segíteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!