Hogyan lehet gyorsabbá tenni egy Samsung A40-es telefon bekapcsolási idejét?
Figyelt kérdés
Legalább 30 mp telik el amíg kéri a pin kódot a telóm. Ez mindenkinél így van ? Lehet gyorsítani?2020. jún. 24. 20:23
1/6 anonim válasza:
Hát, konkrétan azt nem lehet gyorsítani, de a telefont magát igen, amivel valószínűleg hatni tudsz az indulásra is.
Gyári beállítások visszaállítása?
De úgy kellene, hogy ne tarts meg felesleges cuccokat, és semmi programot a telón, és később is csak azokat tedd vissza, amik tényleg szükségesek.
Nekem mindig sokat segített a visszaállítás.
2/6 anonim válasza:
Így, engem is bosszant, sôt mikor bekapcsolom gyorsan jelkodot beírom aztán megint kéri, mert "lefagy"...
Ez sajnos ilyen...tervezek majd cserélni, annyira nem vagyok megelégedve a Samsunggal...
4/6 anonim válasza:
Minek naponta kikapcsolgatni? Ezt nem értem.
5/6 anonim válasza:
Ez mindenkinél így van, még erősebb vasaknál is.
6/6 anonim válasza:
Igazi First World Problem, hogy fél percet kell várni arra, hogy elinduljon a telefon. Addig sem lehet nyomkodni, hanem valami más elfoglaltságot kell keresni :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!