Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone XR vagy SE? Melyiket...

Iphone XR vagy SE? Melyiket vegyem?

Figyelt kérdés

Ezen a kettőn gondolkozok. Az XR a káva nélküliség miatt tetstik, modernebb hatása van, viszont eggyel régebbi proci, kisebb pixelsűrűségű kijelző.

Az SE új, nagyon jó proci, sokáig lesz támogatott, de picit kicsinek érzem a 4,7-et, meg a forma is elavult kissé.

Megérné a 40-50 ezres felárat az XR? Egy évvel régebbi, nem lesz addig támogatott, mint az SE? 3 évig használnám minimum. A jelenlegi iPhone-om is 3 éves.

2020. jún. 22. 20:48
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

igen a faceID lesz mindenhol!

én is azt hittem, hogy rosszabb lesz, de sokkal jobb mint a touchid! csak bambulod a kijelzőt és már be is lépett :D k. jó!

a smartbank is ilyen, meg ha apple pay-el fizet akkor is csak rá kell nézni a telefonra (most ez gáz, mert a maszkok miatt nem ismer fel...)

2020. jún. 25. 21:45
 22/23 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem baj, boltba úgysem használom fizetésre, de a SmartBankot szoktam használni az egyenleg követésére, fizetésre stb, szóval akkor megnyugodtam, ha be tudok lépni FaceID-val, és nem kell kóddal küszködni.
2020. jún. 25. 21:59
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mindent helyettesít a FaceID, amire a régi design esetében a TouchID volt jó. Bankba belépés, ApplePay, AppStore, MÁV alkalmazás...:D
2020. jún. 25. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!