Iphone XR vagy SE? Melyiket vegyem?
Ezen a kettőn gondolkozok. Az XR a káva nélküliség miatt tetstik, modernebb hatása van, viszont eggyel régebbi proci, kisebb pixelsűrűségű kijelző.
Az SE új, nagyon jó proci, sokáig lesz támogatott, de picit kicsinek érzem a 4,7-et, meg a forma is elavult kissé.
Megérné a 40-50 ezres felárat az XR? Egy évvel régebbi, nem lesz addig támogatott, mint az SE? 3 évig használnám minimum. A jelenlegi iPhone-om is 3 éves.
a két provi között nincs hatalmas nagy különbség, szerintem észre sem vennéd ha nem tudád hogy melyikben mi van.
az XR-nek sokkal jobb az akkumulátora.
a támogatásról annyit, hogy 4-5 évig biztosan támogatott lesz még mindkettő!
Az 5s ami 2013-ban mutatkozott be még mindig támogatott... szal...
haggyad őket... ilyenek.
otthon ülnek a kies kis lakásukban és figyelik a gyakorit mikor ír ki valaki ájfónok kérdést és már mennek is fikázni.
még pu..ci sem jut nekik. :D
ignorálni kell őket, ha felhúzod magad attól boldogok!
NEM kell itt az android propagandátok, iOSt kért a kérdezô miért nem arra válaszólsz?
Kedves kérdezô!
Nekem 3 okostelefonom volt, most cserélnék voltam több Telekomban, 2db Istyleben, és 1 MediaMben.
A 3/3 Telekom az iPhone-t ajánlotta, mivel hosszabb a támogatás, jobb a rendszer gyorsabb, és megbízhatóbb...
A Huaweit nem ajánlották, mert a Google bármikor elveheti a többi meglévô telefonról a rendszert.
Az SEt mindenki ajánlotta, jó telefon, de én is kicsinek találom...
Ha Neked tetszik vedd az SEt, az XR lassan 2 éves lesz, de attól még klassz telefon.
UI ketteskéhez. A SAMU, Sony, Huawei az 1 milliós telefonjával nem tûlárazott?
Aki Iphonet vesz az minimum 3-6+ évre vesz, mert addig jó is lesz, nekem 2-3 év után minden androidos annyi lett, a jelenlegi SAMUm fél év után ment szervízbe aztán most fél éve megint volt. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!