Milyen telefont vegyek?
Olyan telefont keresek ami:
-jó az akkumulátora
-cserélhető az akkumulátora
-jó a kamerája (20 megapixel felett)
-sok a tárhelye, lehetoleg 128 GB vagy több
-lehetne vízálló de nem fontos
-200 000 Ft alatt legyen az ára
-jól néz ki
Jelenleg Huawei p20 lite-om van
Ami a legszimpatikusabb márka az a Huawei, de a Samsung se rossz. Iphone lehetőleg ne legyen.
Előre is köszönöm a segítséget! 🥰
"cserélhető az akkumulátora"
Na, ehhez sok sikert kívánok, nem nagyon fogsz ilyet találni :P
A cserélhető akksit rögtön ki is húzhatod, nem fogsz olyat találni amit nem kell szétszerelni egy akkucseréhez.
"jól néz ki"
Szubjektív, én nem tudom hogy neked mi tetszik.
"jó az akkumulátora"
Szintén szubjektív, de gondolom a nagyobb a jobb. Csak ugye kérdés, hogy neked mekkora kapacitás számít "jó"nak.
A Huawei-t felejtsd el, GMS nélkül elég kompromisszumosak a telefonok.
Helyette az OnePlus kiváló választás, pl:
OnePlus 7 Pro: [link]
Ha kicsit még tudsz hozzárakni, akkor OnePlus 8:
Köszi a válaszokat. A cserélhető akksit, lehet nem gondoltam át, pedig jól jönne :/ azért szerettem volna olyat mert nagyon sokat használom a telefonom, és ha egy idő után tönkremegy az akksi, akkor nem kéne új telót venni. De ezt inkább kihúzom, mert igazatok van, ilyet nem fogok találni.
A „jól néz ki” alatt azt értettem, ami szerintetek szép, de igaz, szubjektív. (Nekem igazából azok tetszenek amiknek nagy a kijelzője)
A jó akkumulátor, pedig nyilván az ami nagy. 4000 mAh felett lenne a legjobb, a mostaninak 3000.
Azért keresek új telefont, mert a mostaninak az akksija, már nem a legjobb, gyorsan merül, és volt már olyan, hogy feltettem töltőre, és nem töltődött, bár nem tudom, hogy itt a telefon vagy a töltő volt a hibás (igen be volt rendesen dugva a konnektorba)
Huawei-nél arra gondoltam, hogy ha pl. vennék egy p40 lite-ot, azt használnám normálisan, appstore, meg valami kereső, és ezt a telefont, (ha nem megy tönkre az akkumulátora) pedig a googlehoz, youtubehoz.stb.
A OnePlus-t nem ismerem, de nem lehet rossz, szóval utánanézek.
Köszi a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!