Milyen telefont vegyek ebben az árkategóriában?
Jelenleg egy első generációs iPhone SE-m van 32 GB-os változatban. Nagyon szeretem a telefont (főleg a méretét), a tárhellyel sincs bajom, hiszen mindent felhőben tárolok, zenét Spotify-ról hallgatok stb, bőven kielégíti az igényeimet, olykor játszani is tudok rajta, de teljesen átlag felhasználónak tartom magam; Messenger, Snapchat, Instagram, Spotify, Böngésző, YouTube és hasonló semmi extra dolgokat szoktam használni. Viszont az akkumulátora valami borzalmas, ha egy kicsit is lehűl a levegő már lemerül meg kikapcsol a semmitől meg egyébként sem egy akku király a telefon.
Nem szeretnék vagyonokat kiadni egy telefonért, 120-130ezer korül keresek valamit maximum. Mindegy hogy Android vagy iOS, mindegy a márka, nem érdekel a kijelzője egyedül az akkumulátor és a kamera amit szem előtt tartok. Nem elvárásom ennyi pénzért, hogy S20 Ultrát meg iPhone 11 Prot meggyalázó kamerája legyen, de legyenek elfogadhatók a képek. Mondom igazából az aksi ami nagyon mérvadó nekem a jelenlegi telefonom miatt.
Az még esetleg plusz pont lenne, ha lenne benne NFC chip, mert a mobil fizetést (Apple Payt) imádom és tényleg kb mindig azzal fizetek mindenhol. Az Android Pay nem tudom hogy működik pontosan, de gondolom valami ehhez hasonló.
Melyikre gondolsz pontosan? A P30, vagy a P30 Lite?
Mert a P30 még egy-két évig biztos, hogy támogatva lesz a Huawei által, de a Lite változatok nem kapnak olyan hosszú támogatást, ezért néhány hónap múlva meg fog szűnni.
De ha számodra nem fontos, hogy a legfrissebb android legyen a telefonodon, akkor bátran tudom ajánlani a P30 lite-ot, mert az egy nagyon jó telefon!
A sima P30-ra gondoltam, az még van 130 alatt éppen ahogy nézegettem az árakat :)
Köszi, körül nézek ott is. Esetleg a Xioamin belül mit tudnál javasolni?
A P30 teljesen jó választás, a kamerája nagyon jó, az üzemideje átlagos (de az iphone se-nél bőven jobb).
Xiaomi-ból én a Mi 9T Pro-t ajánlom, elfogadható kamera és kiváló üzemidő.
Tetszene az új SE is, de nem tudom annak hogy viselkedik az aksija hidegben. Mert ha az is ugyan úgy kikapcsol, akkor hiába van jó telefonom, ha használhatatlan konkrétan 😥
Bár hallottam olyat is, hogy a 8-tól kezdve már nincs ilyen, nem tudom.
Igen, ezelőtt a telefonom előtt még évekkel ezelőtt egy Galaxy S5 Minim volt, azt nagyon szerettem csak tönkre ment szegény, öreg harcos volt már. Viszont a kijelzős dolog igaz amit írsz, borzasztó volt a Super Amoled után átszokni az iPhone kijelzőjére. Ma már úgy vagyok vele igazából, hogy amit látni kell úgyis látom a telefonom.
Btw édesanyámnak pont a40-e van, tetszik igazából nekem is :D
De most nagyon elgondolkodtam a P30-on és a Mi 9T-n (nem a pron, mert azt nem találtam sehol)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!