Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek ebben...

Milyen telefont vegyek ebben az árkategóriában?

Figyelt kérdés

Jelenleg egy első generációs iPhone SE-m van 32 GB-os változatban. Nagyon szeretem a telefont (főleg a méretét), a tárhellyel sincs bajom, hiszen mindent felhőben tárolok, zenét Spotify-ról hallgatok stb, bőven kielégíti az igényeimet, olykor játszani is tudok rajta, de teljesen átlag felhasználónak tartom magam; Messenger, Snapchat, Instagram, Spotify, Böngésző, YouTube és hasonló semmi extra dolgokat szoktam használni. Viszont az akkumulátora valami borzalmas, ha egy kicsit is lehűl a levegő már lemerül meg kikapcsol a semmitől meg egyébként sem egy akku király a telefon.

Nem szeretnék vagyonokat kiadni egy telefonért, 120-130ezer korül keresek valamit maximum. Mindegy hogy Android vagy iOS, mindegy a márka, nem érdekel a kijelzője egyedül az akkumulátor és a kamera amit szem előtt tartok. Nem elvárásom ennyi pénzért, hogy S20 Ultrát meg iPhone 11 Prot meggyalázó kamerája legyen, de legyenek elfogadhatók a képek. Mondom igazából az aksi ami nagyon mérvadó nekem a jelenlegi telefonom miatt.

Az még esetleg plusz pont lenne, ha lenne benne NFC chip, mert a mobil fizetést (Apple Payt) imádom és tényleg kb mindig azzal fizetek mindenhol. Az Android Pay nem tudom hogy működik pontosan, de gondolom valami ehhez hasonló.

2020. jún. 7. 09:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
65%

Ha az MI 9T pro érdekel akkor itt megtalálod

[link]

2020. jún. 7. 14:39
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, specifikációk alapján ár-érték arányban kifejezetten jónak tűnik, nézek róla néhány tesztet YouTubeon

2020. jún. 7. 14:43
 13/16 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen!
2020. jún. 7. 14:46
 14/16 anonim ***** válasza:

Hidegben minden akku szarul viselkedik.

A töltések mozgása lelassul. Amikor újra üzemi hőmérsékleten lesz, akkor ismét jól fog működni.

6-os voltam.

2020. jún. 7. 17:34
 15/16 anonim ***** válasza:

#14: Igazabol ez a li-ion akkuk sajatja, ami a telefonokban van. Vannak mas akkufajtak is.

@OP:

Ha az akku kritikus, nezz korul az Ulefone tipusai kozott! Eleg nagyok meretre es sulyra, de az akku verhetetlen. Regebbieknel a kamera gyenge volt, de mar az is oke. A power sorozat direkt az akkut helyezi eloterbe (nekem 5S-em van, 13000mAh-as akkuval, legtobb konkurensebe 3-4000-eset tesznek), de az Armor sorozat is eleg jo (az alapbol strapa telefon, mindent kibir). Specifikaciora eleg meggyozo, ha a meret/suly nem gond: [link]

Ja, egy akkucseret meg esetleg megerhet, ha a kutyu jo allapotban van, es nem lassu meg nem unod. A 120-130k toredekebol kijon.

2020. jún. 8. 13:38
 16/16 A kérdező kommentje:

A telefonomnak igazából semmi baja az akkun kívül, két és fél éves lassan a telefon, de ugyan gyors mint az elején, a legújabb iOS fut rajta és olvastam, hogy állítólag lehet még idén is megkapja a legújabb főverziót (amiben azért erősen kételkedek). Lehet egy akku cserét megpróbálok igen, ha azután is rossz lesz meg hagyom. Utána néztem, 8000 ft-ért cserélnek bele aksit munkadíjjal együtt.

2020. jún. 8. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!