Milyen telefont vegyek ebben az árkategóriában?
Jelenleg egy első generációs iPhone SE-m van 32 GB-os változatban. Nagyon szeretem a telefont (főleg a méretét), a tárhellyel sincs bajom, hiszen mindent felhőben tárolok, zenét Spotify-ról hallgatok stb, bőven kielégíti az igényeimet, olykor játszani is tudok rajta, de teljesen átlag felhasználónak tartom magam; Messenger, Snapchat, Instagram, Spotify, Böngésző, YouTube és hasonló semmi extra dolgokat szoktam használni. Viszont az akkumulátora valami borzalmas, ha egy kicsit is lehűl a levegő már lemerül meg kikapcsol a semmitől meg egyébként sem egy akku király a telefon.
Nem szeretnék vagyonokat kiadni egy telefonért, 120-130ezer korül keresek valamit maximum. Mindegy hogy Android vagy iOS, mindegy a márka, nem érdekel a kijelzője egyedül az akkumulátor és a kamera amit szem előtt tartok. Nem elvárásom ennyi pénzért, hogy S20 Ultrát meg iPhone 11 Prot meggyalázó kamerája legyen, de legyenek elfogadhatók a képek. Mondom igazából az aksi ami nagyon mérvadó nekem a jelenlegi telefonom miatt.
Az még esetleg plusz pont lenne, ha lenne benne NFC chip, mert a mobil fizetést (Apple Payt) imádom és tényleg kb mindig azzal fizetek mindenhol. Az Android Pay nem tudom hogy működik pontosan, de gondolom valami ehhez hasonló.
Ha az MI 9T pro érdekel akkor itt megtalálod
Köszi szépen, specifikációk alapján ár-érték arányban kifejezetten jónak tűnik, nézek róla néhány tesztet YouTubeon
Hidegben minden akku szarul viselkedik.
A töltések mozgása lelassul. Amikor újra üzemi hőmérsékleten lesz, akkor ismét jól fog működni.
6-os voltam.
#14: Igazabol ez a li-ion akkuk sajatja, ami a telefonokban van. Vannak mas akkufajtak is.
@OP:
Ha az akku kritikus, nezz korul az Ulefone tipusai kozott! Eleg nagyok meretre es sulyra, de az akku verhetetlen. Regebbieknel a kamera gyenge volt, de mar az is oke. A power sorozat direkt az akkut helyezi eloterbe (nekem 5S-em van, 13000mAh-as akkuval, legtobb konkurensebe 3-4000-eset tesznek), de az Armor sorozat is eleg jo (az alapbol strapa telefon, mindent kibir). Specifikaciora eleg meggyozo, ha a meret/suly nem gond: [link]
Ja, egy akkucseret meg esetleg megerhet, ha a kutyu jo allapotban van, es nem lassu meg nem unod. A 120-130k toredekebol kijon.
A telefonomnak igazából semmi baja az akkun kívül, két és fél éves lassan a telefon, de ugyan gyors mint az elején, a legújabb iOS fut rajta és olvastam, hogy állítólag lehet még idén is megkapja a legújabb főverziót (amiben azért erősen kételkedek). Lehet egy akku cserét megpróbálok igen, ha azután is rossz lesz meg hagyom. Utána néztem, 8000 ft-ért cserélnek bele aksit munkadíjjal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!