250k-ért milyen telefont vegyek? Ebből a keretből milyet vennétek?
Kedves Kérdező!
Ez a te igényeidtől függ.Szeretnél felvágni egy új iphonnal? vagy esetlegesen szügséged vagy egy dual simes telefonra mivel munkához lenne rá szükséged. Vagy esetlegesen a kamera a fő szempontod. Vagy mire szeretnéd használni. Ahhoz hogy felvágj vele azt is megtudod csinálni. De az nem lesz maradandó és később csak sajnálni fogod hogy miért vettem ilyen drága telefont.
Egyes válaszolónak teljesen igaza van. Mire kell? Tartósság fontos? Villogni vele? Kamera? Mi a fő szempontod?
Ha érdekel, én negyed millióért Samsungot vennék elsősorban tartósság szempontjából. A legstrababíróbb telefonok. Az Ájfonok se rosszak, az is sokat bír, de a legszebb képeket mindig Samsunggal készítettem.
Abszolút nem villogásból kérdeztem. Általába én mindig az aktuális csúcskategóriából szoktam válogatni, hogy 4-5 évig ki tudjon szolgálni bármilyen feladatot, szóval nem pénzszórás a cél. Sajnos szomorúan tapasztalom, hogy nagyon felmentek az árak és még ennyiből sem a csúcsot tudom megvenni hanem kb. 1 éves modellt. Az újak 300 fölött kezdődnek. Ehhez képest 4 éve majdnem fele ekkora keretből a féléves csúcskategóriát tudtam megvenni.
Szóval a kérdés még mindig adott. Köszönöm a válaszokat!
"pedig pár éves"
"az én huaweiem...már vagy 6 éves"
Nem vagy benne a szakmában igaz-e? :D
Ennyiből én OnePlus 8-at vennék
Jó kis oxygen os. Számomra legjobb android skin
Remek kijelző
Egész jó kamera.
Csúcs hardver
Akkumulátor idő nem eget rengető de ott van a 30wattos gyorstöltés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!