Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 250k-ért milyen telefont...

250k-ért milyen telefont vegyek? Ebből a keretből milyet vennétek?

Figyelt kérdés
2020. jún. 10. 15:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Normális telefon nem csak 3-4 évre van tervezve, ha ez számít neked "csúcskategóriának", akkor elég alacsony igényeid lehetnek. Az is hülyeség, hogy felmentek az árak, és te 300 (!!!) alatt nem találsz. Ember, vegyél használtat, ha nem derogál persze. Telefonszolgáltatóknál szoktak lenni jó ajánlatok, ahol szinte fillérekért adnak egy csomag mellé telefont is. Lehet élni a lehetőséggel.
2020. jún. 10. 16:24
 12/15 anonim ***** válasza:
34%
Miert, Iphonenal csak felvagni lehet? Oke, nyilvan a markat is megfizeted, de azt is hogy nem kinai lekopizott szar, ami 2 honap utan belassul. Tudom, mivel volt andoridom(felso kategorias, az is volt vagy 200rugo) es 1 ev utan dobhattam ki, mert hasznalhatatlan lett. Belevagtam az iphoneba, mert annyian mondtak, es szerintem mar nem szamit itthon se luxuscikknek mivel akinek van egy kis esze, es megteheti az nem androiddal szorakozik. 2,5 eve van meg, es nem a legujabb darab (6s) megis villamgyors, soha semmi problemam nem volt vele. Erdemes atgondolni. Masoknak uzenem hogy azert mert irigykedik (altalaban azert szoktak mondani), nem mindenki felvagasbol veszi. Nem is ertem egy telefonnal hogy lehetne felvagni. Manapsag mar mindegyik 100-200tol kezdodik. Tehat osszegezve szerintem iphone, minden szempontbol.
2020. jún. 10. 16:49
 13/15 A kérdező kommentje:
Akkor most felvágós vagyok vagy alacsony igényű? Nem tudom miért elfogadottabb, ha valaki évente, két évente 150-ért vesz készüléket vagy 4-5 évente 250-ért. Nyugodtan köss szerződéseket a szolgáltatókkal, ha neked szimpatikusabb saját magad átverni és szép csendben a díjjakkal a telefon 2x-esét kifizetni.
2020. jún. 10. 17:00
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit még hozzáraknék és vennék egy Oneplus 8 Pro-t.

Ha nem akarsz hozzárakni, akkor inkább Oneplus 7T Pro.

2020. jún. 11. 00:16
 15/15 anonim ***** válasza:
26%
Azert nem kell lepontozni mert valaki belesavanyodik az 50 ezres huawei kinai szarjaba, es nem tetszik hogy masnak iphoneja van:DD
2020. jún. 11. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!