Rendelt már valaki online mobiltelefont a Telekom.hu-oldalról?
Az a helyzet, hogy a meglevő havidíjas (M-es) díjcsomagomhoz szeretnék mobiltelefont vásárolni, ezt online szeretném, mivel így kapok rá kedvezményt.
Ki is valasztottam az adott készüléket, illetve azt az opciót, hogy a meglevő hűséghez kérem. Viszont feldob egy olyan részt, ahol ugye el kell fogadni egyes feltételeket, itt van egy olyan, hogy "Felmondás elfogadása" rész, azon belül pedig, hogy "Tudomásul vettem és elfogadom az alább láható szerződésem felmondása megtörténik és új szerződés jön létre."
Ez mit jelent? Milyen szerződés felmondás? Egy M-es csomagom van, amit ma kötöttem, más szerződésem nincs. Ugye nem ezt a szerződést akarja felmondani? Vagy ez most mit jelent? Annyira nem értem :(
A Telekom oldalán lévő telefonok csak akkor kedvezményesek ha aláírsz náluk 1-2 év hűséget.
A ma kötött M-es csomagod milyen? Új telefonnal vetted, részletre, hűségidővel, vagy csak simán kértél egy SIM-et?
Én egyébként már rendeltem így telefont tőlük, de csak miután lejárt a hűségidőm, de akkor nem volt ilyen gond.
Ha meglévő "készülék nélküli" csomagod van, akkor ehhez úgy tudsz készüléket kihozni, hogy a jelenlegi előfizetésed gyakorlatilag megszűnik, és egy új szerződés jön létre, amely már tartalmazza a készüléket is.
A szerződés megszűnése nem jár kötbérrel, ha az új szerződést ugyanazzal a (vagy nagyobb) csomaggal kötöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!