Online díjcsomag váltás a telekomnál?
Telekom.hu oldalon szeretnék díjcsomagot váltani készülékvásárlással. A hűség augusztus 10-én telik le, viszont úgy tudom, hogy nagyobb csomagra lehet váltani úgy is, ha az előző még nem telt le (s 2017 költségkontroll csomagról m-re szeretnék). Be is állítottam mindent, amit akartam, készüléket is kiválasztottam. A rendelés és kosárba helyezés gomb után felugrik egy ablak, amelyen ez olvasható : "már van egy alapszolgáltatás a kosaradban. Kosaradból készlethiany miatt követtük a következő terméket:" - de nekem nincs semmi a kosaramba :(
Nem szeretnék bemenni a Telekomhoz, mert úgy oda az online kedvezmény,ami 11000 forint. Valaki valamit tud erről?
Amíg van hûségnyilatkozat, csak magasabb csomagba mehetsz, igen ám, de a 1 v 2 év újraindul. Alacsonyabb csomagba meg csak akkor, ha lejár a hûség.
Költségkontrollos csomagot csak személyesen lehet megváltoztatni
(ezzel is megakadályozva, hogy "csak úgy" bármikor kilépj a költségkontroll alól)
Bemész személyesen, csomagot váltasz, és utána online is bármikor tudsz nagyobbra váltani
Igen, személyesen tudom csak, mivel ez a csomag már megszűnt, illetve Sim kártya csere lesz :)
Mindenki válaszát köszönöm, mind nagyon hasznos volt, mindenkinek ment a zöld :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!