Mennyi időre és mennyi pénzért választotok telefont?
Figyelt kérdés
És mik alapján? Pl.:kinézet, kamera stb.2020. jún. 10. 08:37
1/8 anonim válasza:
A mostani telefonomat nyolc év után cseréltem le, mert már kezdett nem működni. Szerintem ezt is maximum akkor cserélem le, ha majd tönkremegy.
2/8 anonim válasza:
Nemrég volt egy hasonló kérdés:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..
Én 4 évere tervezek és 40-60 között.
3/8 anonim válasza:
A mostanit 50000ért vettem kb egy éve, és amíg szusz van benne, marad is, még minimum ennyi ideig. (Az előzőt hasonló árért vettem, de egy év után ellopták, erre jobban vigyázok.)
4/8 anonim válasza:
Nem mellékes a kinézet, feltéve ha azonos tudással van választási lehetőség, de azért nem is a legfontosabb, inkább legutolsó szempont! Amik nekem fontosak: Androidos, 1080p kijelző, jó kamera, bővíthető memória. Na és természetesen mint mindenkinek, az erős hardver és hosszabb üzemidő is lényeges, tehát úgy összeségében a legjobb Androidos legyen a pénzemért! Nem keresek rosszul, de lehetne jobb is, kisebb spórolással max. 120 ezerig elmegyek, ennyiből pedig ha most kéne telefont vennem, nem lenne kérdéses, 128 gigás Xiaomi Redmi Note 9 Pro lenne a választásom! Az előző telefonom egy Huawei Ascend P7 volt, ami rendszeres használat mellett is 4 évig működött tökéletesen, jelenleg fél éve pedig Samsung Galaxy A70 van, de sajnos ennek nem jósolok ilyen hosszú időt, majd kiderül!
5/8 anonim válasza:
S9+-t vettem majdnem két éve, marad is szerintem amíg bírja.
6/8 anonim válasza:
Nokiát vettem 3 éve (60 ezerért), kifejezetten figyelve arra hogy fém vázas legyen. Amíg lehet vele telefonálni, vagy nem törik pókhálósra a kijelzője nem látom értelmét a cserének.
7/8 anonim válasza:
Általában 2 évente cserélek, mindig csúcstelefonra.
Ha van jó ajánlat, akkor készpénzben, ha a szolgáltatóé korrektebb, akkor az ő ajánlatukkal élek.
Legutóbb megjelenésekor vettem egy Huawei P30 Pro-t 300-ért (most is az szolgál), előtte volt P20 Pro, amit sajnos elvesztettem.
Azelőtt Samsung Galaxy S7 edge, s5, s3.
8/8 anonim válasza:
Kétévente cserélek csúcstelefont
Nincs laptopom/tablet/PC
Ezen dolgozok, játszok és filmezek,napi 10 óra sot-jaim vannak
Számomra az egyik legfontosabb eszköz ezért muszájnak érzem hogy a célra a legtökélesebb legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!