Van itt olyan aki Androidról váltott Iphone-ra? Mik a tapasztalataid? És aki esetleg fordítva, IOS-ról Androidra?
Olyan a telefon mint a harry potterben a varázspálca vásárlása.
A telefon választja a gazdáját nem az ember a telefont.
Ez egy cáfolhatatlan igazság valakinek az android 7 tökéletesen megfelel telefonálni valakinek csak nyomógombos köhet számításba, van akinek nagy memória stabil os biztonság és strapabírás kell és vagy ios-al vagy androiddal találja meg, és olyan ismerősöm is van aki utálja az androidot és az iost is és linux mobile van a samsungján. Ha bárki azt mondja egy telefonról hogy az jó akkor az csak rá érvényes! Telefont úgy válassz hogy írd le mit tudjon és kérdezgess, ha nincs változass az igényeken majd megtalál az igazi telefon.
2 éve vettem egy se-t, mert a hallókészülék csak iphone-al működik tökéletesen, mint egy vezetéknélküli füles. De azt istentelenül jól. Csak ez az egyetlen egy oka volt a váltásnak semmi más, pontosabban... a flipes nokia telefonról váltottam, de van egy androidos tabletem is.
Az iphone fájlkezelésétől hülyét fogsz kapni, ezt borítékolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!