Van itt olyan aki Androidról váltott Iphone-ra? Mik a tapasztalataid? És aki esetleg fordítva, IOS-ról Androidra?
Én tavaj nyáron megpróbáltam, de sajnos nekem nem jött be. Ezért másfél hónap után azt mondtam, hogy "kész, vége, ennyi volt!", és visszatértem a már hosszadalmas évek óta bevált, otthonos, kényelmes, megszokott, még jelenleg is pótolhatatlan Androidhoz!
Ami nekem nem tetszett, az az üzemidő, a 2 SIM kártyás mód hiánya (Ez nekem nagyon fontos, de mivel nyár volt, ezért megtehettem azt, hogy csak a személyes számomat használjam), Windowsos laptopot használok (Azt pedig eszembe nem jutna lecserélni Macbookra!), és a Windows és Apple között a fájlátvitel valami borzalmas!
A külső forrásból telepített alkalmazások nagyon rosszul viselkednek IPhone-on (Konkrétan annyira, hogy minden 7 napban lejár a tanúsítvány, és telepítheted újra),
Az IPhone-okon (az újabb készülékeken) nincs Jack bemenet, ezért nem tudtam használni a kedvenc fülhallgatómat átalakító nélkül, ami ugye plusz kiadás volt!
De hogy valami jót is említsek:
Az IPhone rendszere stabil, így nagyon kevés a lefagyás (természetesen az új androidos készülékekről is ugyan ezt el lehet mondani), Az IPhone beállításai között nem fogsz eltévedni, mert mindig megtalálod, amit keresel!
A rendszer zárt, így kevesebb vírus van rá, mint Androidra! (De ez a zártság jár némi hátránnyal is, konkrétan azzal, hogy ki vagy szolgáltatva az Apple-nek)
Ha veszel egy újabb IPhone-t, az minimum 5 évig támogatva lesz az Apple által!
Ha több Apple cuccod van, akkor az öszhang pótolhatatlan! (De ha csak egy IPhone-od van, és semmi más az Apple-től, akkor eléggé meg tudja keseríteni az életed)
Összegezve:
Az IPhone nyilván nem egy rossz telefon, mert ha az lenne, nem lenne ennyi felhasználója. De én nem tudnék használni egy IPhone-t elsődleges telefonként.
Ha neked tetszik (A külseje, és amit nyújtani tud a telefon), akkor bátran ajánlom!
Xiaomi Redmi Note 4-ről váltottam Iphone 7-re lassan 1 éve.
Nagyon tetszik az egyszerűsége, minősége, gyorsasága a telefonnak, amit viszont hiányolok az a nagy aksi. A Xiaomi 2 napig simán bírta töltés nélkül, úgy hogy egyfolytában használtam, az Iphone pedig fél napig bírja nálam és eléggé idegesítő folyton töltögetni.
Egy újabb fajta iphone aksijával nem lenne gond, mert sokkal nagyobb(pl. Iphone X), de ha nem használja valaki folyton a telefont mint én, akkor még a régebbi típusok sem lehetnek rosszak neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!