Normális-e teljesen új iPad 6 órás töltési ideje?
Az lehet még, hogy mivel új elvan a frissítgetéseivel, meg a beállításokkal a háttérben és az meríti annyira, hogy elhúzódik a töltési idő is. - nem meleg az iPad?
32Wh-s akksi van benne azt a 12 W-os töltővel kb 3 óra alatt tölti fel.
Igen, a hozzá adott töltővel töltöm. Megnéztem, és nem meleg! :(
És nem értem, mert nem látom hogy bármit töltene...
Esetleg másik töltővel érdemes lenne kipróbálni? Vagy mi a teendő ilyenkor?
ház ki és dugba megint
ad ki hangot amikor bedugod? (ne legyen lenémítva!)
a jobb felső sarokban az akkumulátor ikonon megjelenik egy villám jel?
ház = húzd...
csinálj neki egy újraindítást is így:
Főgombbal rendelkező iPad, iPhone 6s vagy korábbi modell, 1. generációs iPhone SE vagy 6. generációs iPod touch vagy korábbi modell: Tartsa lenyomva az oldalsó (vagy felső) gombot és a Főgombot, amíg meg nem jelenik az Apple-embléma.
amikor bedugod nem jelenik meg nagyban az akku jel és nem írja, hogy épp hány százalékon van?
az iPad csatlakozójába nem került bele valami?
be lehet dugni a csatlakozót tövig? mint az iPhoneba?
ha 2-3 újraindítás és resetelés (ahogy fentebb írtam) sem javul meg akkor szerintem ott valami hardveres gond lehet.
ha úgyis új a készülék egy gyári visszaállítást is meg kell próbálni, hátha...
ha nem, akkor vissza kell vinni, valszeg hibás...
Szia!
Nem tudom, miért írnak mindenfélét, mintha baj lenne vele, ennek az eszköznek ennyi a töltési ideje, sajnos nagyon lassú.
Mentségére szóljon a hosszú üzemidő.
Én 35 és 85 közt töltöm, mivel ezen intervallum során nincs csepptöltési fázis, így 2 óra alatt abszolválom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!