Miért írja azt a telefonom hogy ellenőrizze a tőltő csatlakozását?
A telefon tőltő kábelt 2 napja vettem 1. Nap hibátlan volt visszont második nap a telefonom azt irta ki hogy ellenőrizzem a tőltő csatlakozását .
A tőltő 2.4 amperes.
A kábelen azt írja hogy High-speed data transfer of up to 480 Mbps.
Talán az lenne a baj hogy nem csak tőltésre jo?
A márkája Hama és 2.0 usb kábel
(A tőltő 2000 forintba kerűlt nem hinném hogy minőségtelen)
Elég erős az a töltő, kompatibilis egyáltalán a telefonodhoz?
2000 Ft-ért még bőven lehet gagyi, ami tönkre teszi a telefont. Vigyázz ezekkel.
Doszka
Maga a tőltő a márkája Energizer
A bemenetel : AC 100-240 voltig 50/60Hz 300mA
A kimenetele : 2* USB 5V = 2.4A
(6.000ft volt)
Ha az felső usb portba dugom be akkor kiírja hogy ellenőrizem ha az alsora akkor visszont nem de ugyanugy tőlt mind a kettő
Minimum 4-5 ora kell mig feltőlti.
De visszont a tőltő nem melegszik talán az lenne meghibásodva?
Valoszinűleg a tőltő a hibás
Kisseb rövidebb kábeleken jól tőlt de hosszabakon nem
Kiprobáltam egy másik tőltővel és aval jól tőlt
Átvered magad teljesen. Semmi baja nincs az adapternek szerintem, megbízható típus.
Két USB-aljzat van rajta, az 5 V-ot párhuzamos kötésben adják, az összterhelhetőség 2,4 A.
Viszont eltérően vannak bekötve az adatvonalak.
Általában az egyiknél rövidzár, klasszikusan ez jelzi / engedélyezi a telefon számára az 1 A töltőáramot. De valóban ez is terhelhető (egyedül) 2,4 A árammal, hiszen ugyanaz, direktben össze vannak kötve egymással, a tápegység kimenetére.
A másik aljzat adatvonala másképp van bekötve, ellenállásokkal általában, más szabvánnyal kompatibilis, ott mást érzékel a telefon.
Amikor rákötötted kis kábelt, az lehet, hogy csak adatvezeték nélküli töltőkábel volt, így mindebből nem érzékel semmit.
Javítva:
De valójában ez is terhelhető (egyedül) 2,4 A árammal...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!