Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Volt aki visszatért a butatele...

Volt aki visszatért a butatelefonhoz mert már annyira okostelefon függő volt?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek erről?
2020. máj. 20. 00:36
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

30

Azért beláthatod, hogy "konnektor-vadászként" tartani egy telefont, tiszta vicc....mintha hasmenéses lennél 10 óránként s wc-re vadászol.

A cat meg vastag-durung-végül meg nagy is.

Ráadásul a gumiborítás öregedik, aztán ragad-gusztustalan.Ez a bevonat különösen gyorsan öregszik hőtől s az emberi kéz által keltett nedvektől.Hátlap akkunál meg csavaros...mi a francnak már...a pattintós is ellátná a cseppállóságot.

Amúgy, a fagyás is nehezebben oldható fel sokukban-okosoknál.Butusnál kikapod az akkut, aztán vissza s startra készen újra...20 másodperc max.

A menükkel meg az a baj, hogy nem lehet eltüntetni onnan a felesleges dolgokat+bizonyos funkciók kiiktathatatlanok...ezek a háttérsz@rok...minek okoskodik kéretlenül..., mert "okos", aki reád sózta:DDD

2020. júl. 16. 08:14
 32/41 anonim ***** válasza:
100%
2 nap, akárhogy is számolom, 48 óra, nem 10, és energiatakarékos módban lehet több is. Tokokból is van választék, nem csak ilyen puha gumi. Ha lefagy, nyomom a bekapcsoló gombot kb. 10 mp-ig, és újraindul. Talán 1-2 percig is eltart, de mondjuk évente egyszer ki lehet bírni. A menüt én mondjuk nem állítgatom naponta, így nem zavar, hogy sok menüpont van, annál jobb.
2020. júl. 16. 08:20
 33/41 anonim ***** válasza:

32

Az a 48 óra se annyi, ha beszélsz naponta...veheted 24 órának bátran vagy kevesebbnek s ameddig új a cucc.

A catnél gumi a borítás sokszor--nem tokról írok;)

Persze, még egy huzatot is tegyek rá meg fixf@xokat:DDD

Te is tudod, hogy sokszor semmit sem ér a bekapcs nyomkodása s ugyanúgy fos marad...

Ha majd annyira szabható a menü, mint pc-n az ikonok-menük, akkor értelmesen használható, de amíg kerülgetni kell marhaságokat-foglalkozni vinnyogásával, addig időrabló kacat, nem célirányosan használható eszköz.

Látod, hogy mennyien s mennyi sok időt töltenek vele feleslegesen...

2020. júl. 16. 08:29
 34/41 anonim ***** válasza:
Mostanában az 5000 mAh-s akkumulátor sem ritka egy átlagos okostelefonban, ez a butatelefonokban 1000 mAh körül van. Persze nyilván kevesebbet is fogyasztanak. Tudom hogy a Cat telefonokról írtál, csak emiatt említettem tokokat, de nem értem, hogy egy műanyag okostelefonra miért kéne vigyázni annyira. Ahogy írtam, nekem nem kellett túl gyakran újraindítanom, de el tudom képzelni, hogy elég gagyi telefon lehetett, ami még úgy sem indult újra. A menühöz nem tudok hozzászólni, éppenséggel a butatelefonokban sem csak 5 menüpont van.
2020. júl. 16. 08:39
 35/41 anonim ***** válasza:

34

Hiába van nagyobb akku benne, ha kevesebbet bír a nem okos s kisebbhez képest, ez a mai tényállás.

Ha egy egyszerű telót leejtesz vagy úgy, hogy pattog is a földön többször, az túléli 99%-ban néhány horzsolással.

Az okoska tuti betörik-bedöglik egy része s az egészet baxhatod.

Egy hímestojás kategória + a nagy kijelző még jobban azzá teszi.

A 8-10 ikon a menüben még éppen elfogadható, de 20-30, mi a fenének...

2020. júl. 16. 08:52
 36/41 anonim ***** válasza:
Rendben, ha pl. betörik a kijelző, akkor annak tényleg lőttek általában, de egyrészt aki ettől fél, vesz olyan tokot, aminek van elöl egy pereme, hogy arra essen. Másrészt hiába látsz itt sok kérdést betört kijelzőkről, szerintem mégis viszonylag ritka, azért nem csúszik ki a telefon olyan könnyen az ember kezéből, és akkor is mondjuk 50% eséllyel esik a kijelzőre, és akkor sem törik el feltétlenül, főleg ha üvegfólia is van rajta. A menü meg olyan, amilyen. Valaki szereti, valaki nem. El tudom képzelni, hogy vannak egyszerűsített menürendszerrel felszerelt telefonok pl. időseknek...
2020. júl. 16. 10:57
 37/41 anonim ***** válasza:

Ez a tokozás is vicc, miért nem úgy készítik, hogy strapabíró legyen...bugyolálgassa a menőmanó.

aztán 5e-ért vegyek rá plexit is...vicc az egész.

Régen, mennyivel ésszerűbb volt a cserélhető előlap s hátlap + nem növelte a készüléket bár nem is voltak vágódeszka méretűek.

Ezekkel a lapos vackokkal plusz gond, hogy ha szemből ütés éri-ráesik valami, máris végük.

A kis butákra is ráesik ez az, de bexarás, hogy kibírja-túléli gond nélkül.

A menü az zsúfolt, tele marhasággal, tény.

2020. júl. 16. 17:49
 38/41 anonim ***** válasza:
Készítenek ilyet is, olyat is, mint már írtam. Mondjuk elég marginális az igény a strapabíró változatokra, de azért van egy pár. Nem kötelező rá semmit venni, bár az igaz, hogy a jobb minőségű tokokért és üvegfóliákért elkérnek néhány ezrest, de vannak olcsón is. Részemről ennyit tudtam mondani, a többiek is biztos unják már, úgyhogy adios amigo!
2020. júl. 16. 18:04
 39/41 anonim ***** válasza:
57%

Persze, minden pénz kérdése, de a józan ész szab neki határt, akinek van;)

Az tény, hogy a törékenyek viszik a bizniszt-tartják fent, így azt kell adni a bociknak:))

Köszi a véleményt s eszmecserét:)

2020. júl. 16. 18:09
 40/41 anonim ***** válasza:
53%
Mondjuk aki nem teljesen birka, az kb soha nem töri a telefont.
2020. júl. 16. 23:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!