Butatelefon vs okostelefon?
18/f.
samsung galaxy express.
használtan vettem ismerőstől. semmi baja. zavar hogy nem frissítik és leragadt 4.1.2-es androidnál. a kamerájával nem vagyok megelégedve. egyébként a többi funkciója nekem jó. gyors és szinte egyből történik rajta minden. rengeted mindenre használom. közösségi oldalakat látogatok, erre kelek reggel, ha megyek valahova zenét hallgatok, számológép, telefonálás, videók. és sokat fényképezek. de a közeljövőben le akarom cserélni.
telefon nélkül nem tudnék meglenni.
Az okostelefon nem telefon, hanem egy számítógép, amivel mellesleg telefonálni is lehet.
Akinek nincs szüksége arra, hogy mindig legyen a zsebében egy hordozható számítógép, az vegyen butatelefont. A legtöbben azért szerintem ki tudják használni az okosat, mivel kb. ugyanannyi dologra használható, mint egy asztali számítógép, ami meg ugye szintén nem a leghaszontalanabb dolgok közt van a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!