Volt aki visszatért a butatelefonhoz mert már annyira okostelefon függő volt?
12 "amely még időrabló is erőszakos marhaságaival."
Ennek semmi értelme nincs. Mi az erőszakos? Le kell tiltani az értesítéseket és nem kapsz reklámot sehonnan. Vagy mi?
20
Nem tapasztalat nélküliként nyilatkoztam...megkóstoltam így úgy, de fos.
Sokkal kevesebbet nyújt, mint hasznosat.
25
Tartsd meg a képzelgéseidet, olyan lehet, mint a telefonod, akadós-lefagyós:D
Számomra nyújt kevesebbet ( látom nem volt egyértelmű az "okos" készülék tulajdonosnak), mert amit kínál s ahogyan kínálja, arra nincs szükségem s amit tudnia kellene, azt nem tudja kicsit sem...
28
Rendben, csak úgy használható, ha nézed...a gombost vakon is kezeled bármikor.
Irtó rövid az akkuidő mindnél..1-2 nap, szánalmas.
Túl nagyok.
Túl törékenyek, kényesek.
Hidegben vacakabb a kijelző érzékenysége kültéren.Nyáron meg gusztustalan, akárhogyan erőlködsz.
Túl sok felesleges dolog a menükben, funkciókról nem is beszélve.
Akku cirkuszosan cserélhető. Ez miért baj? A fene cipeljen power vackot, mint egy infúziót...nevetséges.
Egyik sem stabil állandóan.
S még sorolhatnám...
Egy pár érvet el tudok fogadni ezek közül.
Az akkuidő mondjuk nagyban függ a felhasználástól. Ha csak annyira használod, mint egy butatelefont, kihúzhat egy hetet is, modelltől függ. De legyen csak 2 nap. Szerintem ez nem nagy ár, időm van, az áram meg nem drága. Némelyik negyed óra alatt feltölt (gondolom, még nem volt ilyenem). A legtöbb mostani tényleg túl nagy. Nekem is úgy kellett vadásznom egy használt, de normális méretűre (Samsung Galaxy A3 aztán A3 2017). Eddig 1x fagyott le az utóbbi, ha jól emlékszem. A többi ízlés kérdése, sok lehetőséghez sok menüpont jár, egy Jumbo-n is több műszer van, mint egy Cessnán. Szerencsére van a beállításoknál is keresőmező. Vannak strapabírók, pl. CAT, de lehet kapni egész jó tokokat is. A kijelző érzékenységét most nem tesztelném a hűtőbe rakva, de az igaz, hogy könnyen zsíros lehet az izzadt ujjtól nyáron. Akkor erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!