Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik szolgáltatót ajánlanáto...

Melyik szolgáltatót ajánlanátok? Mik a tapasztalataitok?

Figyelt kérdés
Vodafone és Telekom között vacillálok. Fontos a korlátlan beszélgetés és a korlátlan net. Ár-érték arány szerint, az ügyfélszolgálat rátermettsége, hozzáértése is fontos nekem.

2020. máj. 18. 19:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Telekom jobb. Telenor vezetése szörnyen pocsék lett a tulajdonosváltással (cseh korrupciós oligarcha társaságé). A minőség a béka segge alá kezd konvergálni... mondjuk a trénél se jobb... totálisan minimalizálva vannak az ilyen kiadások a szolgáltatóknál. Nagyon régóta összejátszanak, egymással a politikával és a hatóságokkal (lásd: DIGI kizárása-ellehetetlenítése a mobilpiacról).

Nehéz jókat mondani, mert a verseny egymás között inkább arról szól, hogy ki tud a legkevésbé szar lenni, miközben kitalicskázzák a pénzt, némi 4g-ért cserébe.

Szóval most a telenor rendesen csúszik lefelé, és ez az előfizetői számon is látszik.

Ha van otthon telekomos vagy upc(vodafone) kábeles szolgáltatásod, akkor érdemes lehet azokat összevonni a mobillal is. Kedvezményeket adnak.

2020. máj. 19. 00:22
 2/4 anonim válasza:
Telekom
2020. jún. 3. 16:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Vodafone! Vodafone Red Free 10990ft/hó!korlátlan perc. Korlátlan SMS. Korlátlan net!
2020. jún. 17. 19:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Vodafone. Egyértelműen a legjobb a legolcsóbban! Tudom miről beszélek voltam mindhárom szolgáltatónál.
2020. jún. 30. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!