Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Az Eshop-Gyorsan webáruház...

Az Eshop-Gyorsan webáruház szolgáltatással kapcsolatban vannak valakinek tapasztalatai?

Figyelt kérdés
Érdemes ott boltot nyitni?

2015. okt. 15. 23:57
 1/6 anonim ***** válasza:
58%
Persze, ha minden áron az a célod hogy senki se találja meg a shop-od. Ha már ennyire nem értesz hozzá akkor inkább hagyd a csudába, vagy keress, és fizess meg egy hozzáértőt.
2015. okt. 16. 00:41
 2/6 anonim válasza:
67%

Természetesen - az első hozzászóló válaszával ellentétben - egy webshop megtalálhatósága semmiben nem függ attól, hogy milyen eszközzel lett elkészítve maga az oldal.

UGYANIS: az Eshop-Gyorsan csak egy eszköz, amivel az alapokat nagyon könnyen létre lehet hozni. Fizetős, tehát annyira rossz nem lehet. Ha valakinek csak alapfunkciók kellenek egy gyors induláshoz, akkor részemről ajánlanám neki. És félreértés ne essék: semmilyen érdekeltségem nincs a témában, de legalább vettem a fáradtságot és megnéztem az oldal (ez az első okoskodóról valószínűleg nem mondható el).

2015. okt. 16. 08:01
 3/6 anonim ***** válasza:
40%

"Fizetős, tehát annyira rossz nem lehet."

[link]

2015. okt. 16. 10:16
 4/6 anonim ***** válasza:
78%
Amúgy ahhoz képest ami várható volt nem tűnik rossznak, egy 15 napos ingyenes kipróbálást mindenképp megér szerintem.
2015. okt. 16. 10:18
 5/6 A kérdező kommentje:
Próbálom. Kb. ez az egy, amit Magyarországon aprópénzért választani lehet (véleményem szerint).
2015. okt. 17. 01:13
 6/6 isti15 válasza:

Szia!

Tavaly február óta bérlek tőlük webáruházat, nekem eddig bejött. Ennyi pénzért jobbat nem találsz.

2016. júl. 29. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!