Mi a véleményetek a weboldalamról?
sablonos, és mobilon bezáródik :-D
(túl sok JS és felesleges elem van,
ami megtölti szegény pici mobil memóriáját,
és össze omlik a böngésző)
+ ez inkább hirdetésnek tűnik mint valós kérdésnek.
Reszponzív mobil nézetben (360x640-en teszteltem IOS UA-tel) a menü elég rapszódikusan működik. Görgetés után kattinthatatlan lesz. Néhány hover és blur esemény összeakadhat.
Desktop nézeten is elég zavaros a legördülő menü működése, valami nem százas azon a részen.
Kicsit én is soknak érzem a javascriptet, főleg mobil oldalon egy kicsit megterhelő, azt kicsit jobban kéne optimalizálni.
Csak a főoldal forrását néztem, de a kód nagyon szép összeszedett átlátható. Viszont XHTML 1.0 transitional szabványú doctype? A html5 korában? Ti tudjátok, de szerintem haladni kéne a korral. Persze üzleti oldalként megértem, hogy az IE7-en pötyögő vállalatokat is el akarjátok érni.
"Azért manapság már 512MB-nál kevesebb memóriánál rendelkező telefont nem árulnak"
Jobban néz körül, mert igen is árulnak... (sajnos)
Egyik ismerősőm vett nem rég hazai nagy mobil szolgáltatótl egy Lenovo A396 -ot,
igen még ezek is eladják, olyanoknak akik nem értenek hozzá, hisz ha van készleten, vegyék csak...
A föld a háttérben tök jó, meg minden, csak éppen fél perc, mire 2 megabites nettel betölt. Szerver oldalon meg kigyullad a kábel, ha sokan akarják nézegetni. Kicsit lehetne lightweight-ebb. Amúgy szép.
G.
+1 a lightweight-ségre: lassan tölt be és rengeteget zabál kliensoldalon, akadozik a görgetés is.
Egyébként jól néz ki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!