Mennyire vagytok elégedettek a mobilszolgáltatótokkal?
Telekomos vagyok jópár éve.
Van TV, mobil, internet, vezetékes is.
Semmivel nem volt soha gond.
Én is a Vodafone-nál vagyok. Nincs vele bajom,szerintem jó.
Én mondjuk nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen a Vodafone TV.
Terület függő, milyen a szolgáltatás minősége. Egyik szolgáltatónál sincs 100% lefedettség.
Vodafone ügyfélszolgálata és számlázási rendszere messze el van maradva minden más szolgáltatótól. Cserébe az ország keleti részén és Európa szintén jobb az infrastruktúrája. Veszprém es Bakony környékén pont gyengébb a Voda minősége (upc is gyenge arra, szóval dupla szívás). Ellenben, ha valakire rácsörgök, bontom a vonalat és újra hívom, meglepő, de minőségibb vonalat ad.
TCom etikailag is erősen megkérdőjelezhető cég. Ha mindent figyelembe veszel, ez is számít. Én elvből nem adok a TCom-nak pénzt. Még akkor sem, ha jobb árut adna, mint a többi. Amit a BKK botránnyal műveltek, sosem fogom megbocsátani.
Ráadásul többet ér a modern diverzitás náluk, mint a tudás - ez szakmailag is erősen kérdőjeles téma.
TCom-nak volt elsőként minőségi fedettsége a Balcsin. Ott azóta is TCom a legjobb.
Tiszatúrákon azt vettük észre, hogy Telenor volt a legtöbbször elérhető. (mondjuk ez már több, mint 5 éves adat, azóta fejlesztések is történhettek)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!