Lehet telefonnal így netezni?

Elméletileg a Bluesoleil nevű program képes rá
1, kell egy usb bundle ( usb stick )amit a pc-be teszel
2, a program - teljes verzió ( nehezen ismeri fel a gép a dolgokat ) az usb-kütyühöz adják ( nemmindíg érdemes frissíteni )
ha kész a telefont állítsd át hogy netre netudjon csatlakozni sehogysem.( beállítások,netkapcsolat és ott valami semleges beállításokat kell megadni - másik kapcsolat néven PL : netnincs - kapcsolat szolgáltató szintúgy)ha feltelepítetted a programot ujrakell indítani a gépet.Ha ujraindult a géped és felismeri az usb-t akkor jöhet a szinkronizálás a telefonnal.Majd legvégén bluetoothal kapcsolodik a telefon a pc-hez - ezen keresztül pedíg a netre.
Fontos! a Blu-nak 10 méteren belül kell lennie,hogy a telefon érezze.Ha kilép a mezőből akkor nehezen talál vissza.Nekem sikerült, de utána a rendszerem nemakarta vissza ismételni és nemszenvedtem vele tovább.Van másik opció is ha Wifi-n keresztül próbálod - az egyszerűbb.
B.i.L
Köszönöm a választ!
Először elállítottam a netet a telómon(SEv640i) és akk kiírja, hogy kapcs. sikertelen....aztán párosítottam a Blusoleil programmal, majd bekapcsoltam a PAN-t, és a telefonomon megpróbáltam elindítani a netet, de már nem jött elő a fent említett üzenet, csak töltött jó sokáig, de nem vártam meg, olyan lassú volt.
Szóval a bluetotth ilyen lassú, és akkor mondjak le a bth-netről, vagy én rontottam el valamit?
Üdv.
PZ

Nos : nemlassú - mert a netes elérés ha mondjuk 25 KiloByte-ot meghaladja,akkor gyorsnak számít(telefonfüggő is) - kívéve ha sok a kép az oldalon,de ezeket lassabban fogja behozni,a többit viszont csík jelzi,vagy kb- számláló.Ugyanakkor a feliratokat behozza gyorsan.A helyedben próbálkoznék türelemmel,de ha nem akkor próbáld megvariálni.Akkor jó ha sikerül a BS-progival a kapcsolódás,ott nememlékszem pontosan : de valami kapcsolati pont létrehozását kell aktíválni ( 1 klikk)
Ha vársz akkor legalább 1 percet - tudom macerás de ha megy akkor nagyon jó lessz.Ja mégvalami - próbáld meg a műveleti sorrendet leírni(jegyzettömb)és ha jó akkor oszd meg mással is :)
ui : ha van még kérdésed akkor írj !!!!!
B.i.L

Huh - a legfontosabb : a net a pc-n menjen!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A telefonon NEM
B.i.L

Hát nemegészen!
1 telefon offline
2 bluetooth kapcsolat aktív
3 pc online
4 Bluesoleil aktív és konektáll a pc a telefonnal
5 internet kapcsolat pc-n keresztül (a telefonon is van net)
de már említettem,hogy nemegyszerű - talán egy kis felhasználói ismeret elkellene :)
B.i.L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!