Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehet telefonnal így netezni?

Lehet telefonnal így netezni?

Figyelt kérdés
Szóval a számítógépembe be van kötve az internet( XD micsoda újdonság XD ) és azon gondolkodtam, hogy ezt használva tudnék-e netezni a telefonomról, mert edig csak visszafelé sikerült :S
2010. júl. 28. 23:30
 1/7 Balogh István Lajos ***** válasza:

Elméletileg a Bluesoleil nevű program képes rá

1, kell egy usb bundle ( usb stick )amit a pc-be teszel

2, a program - teljes verzió ( nehezen ismeri fel a gép a dolgokat ) az usb-kütyühöz adják ( nemmindíg érdemes frissíteni )

ha kész a telefont állítsd át hogy netre netudjon csatlakozni sehogysem.( beállítások,netkapcsolat és ott valami semleges beállításokat kell megadni - másik kapcsolat néven PL : netnincs - kapcsolat szolgáltató szintúgy)ha feltelepítetted a programot ujrakell indítani a gépet.Ha ujraindult a géped és felismeri az usb-t akkor jöhet a szinkronizálás a telefonnal.Majd legvégén bluetoothal kapcsolodik a telefon a pc-hez - ezen keresztül pedíg a netre.

Fontos! a Blu-nak 10 méteren belül kell lennie,hogy a telefon érezze.Ha kilép a mezőből akkor nehezen talál vissza.Nekem sikerült, de utána a rendszerem nemakarta vissza ismételni és nemszenvedtem vele tovább.Van másik opció is ha Wifi-n keresztül próbálod - az egyszerűbb.

B.i.L

2010. júl. 29. 09:14
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Először elállítottam a netet a telómon(SEv640i) és akk kiírja, hogy kapcs. sikertelen....aztán párosítottam a Blusoleil programmal, majd bekapcsoltam a PAN-t, és a telefonomon megpróbáltam elindítani a netet, de már nem jött elő a fent említett üzenet, csak töltött jó sokáig, de nem vártam meg, olyan lassú volt.

Szóval a bluetotth ilyen lassú, és akkor mondjak le a bth-netről, vagy én rontottam el valamit?

Üdv.

PZ

2010. aug. 5. 23:32
 3/7 Balogh István Lajos ***** válasza:

Nos : nemlassú - mert a netes elérés ha mondjuk 25 KiloByte-ot meghaladja,akkor gyorsnak számít(telefonfüggő is) - kívéve ha sok a kép az oldalon,de ezeket lassabban fogja behozni,a többit viszont csík jelzi,vagy kb- számláló.Ugyanakkor a feliratokat behozza gyorsan.A helyedben próbálkoznék türelemmel,de ha nem akkor próbáld megvariálni.Akkor jó ha sikerül a BS-progival a kapcsolódás,ott nememlékszem pontosan : de valami kapcsolati pont létrehozását kell aktíválni ( 1 klikk)

Ha vársz akkor legalább 1 percet - tudom macerás de ha megy akkor nagyon jó lessz.Ja mégvalami - próbáld meg a műveleti sorrendet leírni(jegyzettömb)és ha jó akkor oszd meg mással is :)

ui : ha van még kérdésed akkor írj !!!!!

B.i.L

2010. aug. 6. 11:38
 4/7 Balogh István Lajos ***** válasza:

Huh - a legfontosabb : a net a pc-n menjen!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A telefonon NEM

B.i.L

2010. aug. 6. 11:41
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem elhet, hogy nekem azért nem megy, emrt a telefont úgy kell beállítani, hoyg vhogy a számítogépet keresse modemként, vagy miafene?
2010. aug. 10. 12:53
 6/7 Balogh István Lajos ***** válasza:

Hát nemegészen!

1 telefon offline

2 bluetooth kapcsolat aktív

3 pc online

4 Bluesoleil aktív és konektáll a pc a telefonnal

5 internet kapcsolat pc-n keresztül (a telefonon is van net)

de már említettem,hogy nemegyszerű - talán egy kis felhasználói ismeret elkellene :)

B.i.L

2010. aug. 13. 08:48
 7/7 anonim válasza:
Esetleg valaki le tudná írni, hogy hogyan lehet beállítani? Én is próbálkozok vele, de akárhogy próbálom, valamiért nem sikerül :S mindig a számítógép akar csatlakozni a telóm netjéhez :S
2011. márc. 17. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!