Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Androidos telefonnál hogyan...

Androidos telefonnál hogyan tudom beállítani, hogy csak akkor tudjak netezni, ha wifi-t használok?

Figyelt kérdés

Mielőtt letámadtok, még pár hét múlva lesz meg a telefon, érdeklődök, mert nem szeretnék eget verő számlát.

A legjobb az lenne, ha valaki olyan írná le, akinek Galaxy S készüléke van. És az is megköszönném, ha a pontos menetét írná le a dolognak, mert annyira még nem értek hozzá, ez lesz az első ilyen telefonom.

És nem, nem tizenéves kis hülye vagyok, aki anyuci, meg apuci pénzén vesz ilyen telefont:P

2011. febr. 27. 17:04
 1/8 A kérdező kommentje:

-az

+azt

2011. febr. 27. 17:05
 2/8 A kérdező kommentje:
vagy, ha esetleg megkérem a telefontársaságnál az eladót, hogy segítsen, akkor segít, vagy ők ilyennel nem szívesen foglalatoskodnak?
2011. febr. 27. 17:06
 3/8 anonim ***** válasza:

A legegyszerűbb ha készítesz egy saját apn-t amibe nem írsz semmit. Settins->Wireless&network->Mobile network->Access Point Names itt a menü gomb megnyomása után létre tudsz hozni apn-t és aztán azt állítod be alapértelmezettnek. Így a netre még ha fel is akarna mászni nem fog tudni, mert nincs érvényes beállítás. A wifi persze menni fog.

De használhatod az apndroid nevű alkalmazást is ami Marketből letölthető.

2011. febr. 27. 17:14
 4/8 A kérdező kommentje:

köszi a segítséget. Ha marketról töltöm le az APNdroidot, az csak annyi, hogy letöltöm, aktiválni kell, és kész is?

Még valami. Az igaz, hogy egy kicsit azért hagyni kell netezni, hogy letöltsön magának egy-két szükséges dolgot?

2011. febr. 27. 17:21
 5/8 anonim ***** válasza:
szerintem az egyszerűbb, ha az üzletben, ahol veszed megkéred az eladót hogy tiltsanak le mindenféle netszolgáltatást a sim kártyádon (persze ezt majd később, ha szeretnéd visszaállíthatod az ügyfélszolgálaton is akár)
2011. febr. 27. 17:23
 6/8 A kérdező kommentje:
igen erre is kíváncsi voltam, csak elfelejtettem a kérdésemben leírni, hogy ha megkérem a telefontársaságnál az eladót, hogy segítsen nekem ebben, hogy csak wifi-vel tudjak netezni, akkor vajon segítenek, vagy úgy vannak vele, hogy: "hát te h.ülye nekünk az a lényeg, hogy fizesd ki a telefont, azzal mi már nem foglalkozunk, hogy segítsünk 1-2 dologban":D
2011. febr. 27. 17:27
 7/8 A kérdező kommentje:

de akkor ezek szerint segítenek.

Amúgy telenornál veszem, Djuice-os vagyok.

2011. febr. 27. 17:28
 8/8 anonim ***** válasza:
töltsd le az APNdroidot, bár nekem a "data toggle widget" jobban bejött. Kikapcsol minden adatforgalmat.
2011. febr. 28. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!