Androidos telefonnál hogyan tudom beállítani, hogy csak akkor tudjak netezni, ha wifi-t használok?
Mielőtt letámadtok, még pár hét múlva lesz meg a telefon, érdeklődök, mert nem szeretnék eget verő számlát.
A legjobb az lenne, ha valaki olyan írná le, akinek Galaxy S készüléke van. És az is megköszönném, ha a pontos menetét írná le a dolognak, mert annyira még nem értek hozzá, ez lesz az első ilyen telefonom.
És nem, nem tizenéves kis hülye vagyok, aki anyuci, meg apuci pénzén vesz ilyen telefont:P
-az
+azt
A legegyszerűbb ha készítesz egy saját apn-t amibe nem írsz semmit. Settins->Wireless&network->Mobile network->Access Point Names itt a menü gomb megnyomása után létre tudsz hozni apn-t és aztán azt állítod be alapértelmezettnek. Így a netre még ha fel is akarna mászni nem fog tudni, mert nincs érvényes beállítás. A wifi persze menni fog.
De használhatod az apndroid nevű alkalmazást is ami Marketből letölthető.
köszi a segítséget. Ha marketról töltöm le az APNdroidot, az csak annyi, hogy letöltöm, aktiválni kell, és kész is?
Még valami. Az igaz, hogy egy kicsit azért hagyni kell netezni, hogy letöltsön magának egy-két szükséges dolgot?
de akkor ezek szerint segítenek.
Amúgy telenornál veszem, Djuice-os vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!