Hogy tudok netezni telefonnal?
Figyelt kérdés
t-mobilos vagyok és fun kártyás, szóval havi 40 MB belföldi
adatforgalmam is van.nem nagyon értem hogy most ezzel ingyen netezhetek, vagy a havidíjból vesz le (1600 ft)??
SEx10mini prom, van és nem tudok bejelnkzeni face book-ra, valamit be kellene állítanom?
nagyon hülye vagyok ehez :S
2011. aug. 1. 18:19
1/7 A kérdező kommentje:
és még azt szeretném kérdezni, hogy a telefonon minden alkalmazás netes? mert semmi játék nincs rajta, mindenhez net kell, még a blutuszt se találom ,esetleg tippek hogy hol keressem?
2011. aug. 1. 18:21
2/7 anonim válasza:
A havidíja 2000 Ft körül van a FUN díjcsomagnak. 1600-at beszélhetsz és körülbelül 400 Ft a 40MB-é. Szóval nem vesz le az 1600 Ft-ból pénzt, ha ingyen netezel, amennyiben bennemaradsz a 40MBban.
Okostelefon, szóval sok alkalmazás netes. Facebook meg ilyenek.
3/7 anonim válasza:
"blutusz" :-))) ez tetszett. Köszi kérdező, megnevettettél :-)
4/7 anonim válasza:
Ennél már csak az lett volna jobb poén, ha azt irod, hogy a kékfogat sem találod :-)
5/7 anonim válasza:
Megkeresed a használati utasításodat. Elkezded tanulmányozni. Sok minden fog világossá válni számodra. Azt a könyvecskét erre találták ki.
SE fórumon megkeresed a telefonod topikját. Olvasol, olvasol....
6/7 A kérdező kommentje:
ok, köszi azért, akkor .... nem is adtak könyvecskét, csak egy rövidítet használati útmutatót.
2011. aug. 1. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!