Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha hosszú távra akar valaki...

Ha hosszú távra akar valaki telefont venni,5-6 évre, akkor érdemesebb iPhone-t venni?

Figyelt kérdés
Olyasmit olvastam, hogy az Androidos telefon csak 2 évig kap frissítést, az iPhone meg 5 évig.

2020. ápr. 30. 21:40
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
73%
ugyan akkora mint az iPhone de gyere privátba és keresünk egyet ami neked is tetszik
2020. máj. 2. 17:36
 42/44 A kérdező kommentje:

Én tervezem, hogy a PC-met is lecserélem egy használt MacBookra.

Írtam privátot

2020. máj. 2. 17:39
 43/44 anonim ***** válasza:
100%
Megértem az iOS iránti vonzódásodat. Nekem is tetszik a kifinomult, stílusos kezelőfelülete(van iPhone-om is). Viszont az Android testreszabhatósága és az általa nyújtott nagyobb szabadság is. Ezért kerestem egy jóféle launchert, amivel sikerült az iOS6-hoz hasonlóvá tenni a Huawei P20 fő és zárképernyőjét. (Szerintem az iOS6 volt a legszebb iOS) A telón van home gomb is a képernyő alatt, ami ugyanúgy működik mint az iPhone-on.
2020. máj. 3. 08:40
 44/44 Gimbal0718 válasza:
Személy szerint addig tekintem támogatottnak az adott készüléket, amíg a legfrissebb Android/iOS verzió -mókolással vagy anélkül- elérhető rá, és nem használhatatlanul lassú. Androidnál ez nem feltétlenül adott, bár a csúcakategória 5 év múlva is egészen biztosan alkalmas lesz az új rendszerek telepítésére-feltéve, ha fejlesztenek rá custom romot.
2020. aug. 1. 13:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!