Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha hosszú távra akar valaki...

Ha hosszú távra akar valaki telefont venni,5-6 évre, akkor érdemesebb iPhone-t venni?

Figyelt kérdés
Olyasmit olvastam, hogy az Androidos telefon csak 2 évig kap frissítést, az iPhone meg 5 évig.

2020. ápr. 30. 21:40
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%
Én csak androidos használok ,4 éves androidos telefonomat most cseréltem le mert hajlamos lett most már fagyásokra,letölteni,frissíteni az alkalmazásokat nem lehetett,és ugyan az az Android ment rajta mint 4 éve .de még tartom még így is pót telefonak.
2020. máj. 1. 07:49
 12/44 A kérdező kommentje:
Az én 4 éves iPhone-om kiválóan működik
2020. máj. 1. 11:49
 13/44 anonim ***** válasza:
100%
ez nagyon egyszerű hosszú távra csúcskategóriás készüléket érdemes venni (iPhone , Galaxy s széria)de azt sohasem fogom megérteni hogy miért hasonlítanak össze égy 5 éves középkategóriásat egy szintén 5 éves flagshippel
2020. máj. 1. 12:14
 14/44 anonim ***** válasza:
22%

Teljesen mindegy, hogy mi, 5 évre egyszerűen nem lehet tervezni egy telefonnal. A 2-3 év is körülményes.

Az a legjobb, ha ennyi időközönként cserélsz. Pénzügyileg is. Ekkor még ér valamit a régi, van aki megveszi.

2020. máj. 1. 13:37
 15/44 A kérdező kommentje:
Mi okból cserélnék le egy 4 éves iPhone-t ha még jól működik?
2020. máj. 1. 14:46
 16/44 anonim ***** válasza:
16%

"Mi okból cserélnék le egy 4 éves iPhone-t ha még jól működik?"

Az iPhone menô telefon, pont tegnap olvastam, hogy valaki még az 5s és a 2012-es tabjára is kapott iOSt, és müködik neki...

2020. máj. 1. 16:06
 17/44 anonim ***** válasza:
73%

"az iPhone menő telefon"

Csak azért, mert kis hazánkban az emberek státuszszimbólumnak veszik.

Egyébként meg ugyanolyan használati tárgy, mint a cipőm.

2020. máj. 1. 16:40
 18/44 A kérdező kommentje:

Csak az iPhone használ iOS-t. Nem státusszimbólum miatt kell hanem az iOS miatt.

Meg egy 4 éves iPhone azért nem a státusszimbólum kategória

2020. máj. 1. 18:14
 19/44 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgyis iOS kell neked, akkor miért írtad ki a kérdést?

Segítek: Új telefont szeretnél, de az iPhone-t drágállod, ezért akarsz magadnak racionális magyarázatot keresni, hogy miért veszed meg, így elkezdtél az interneten olyan cikkeket olvasni, amik az iPhone előnyeiről szólnak, és megtaláltad ezt a frissítéses hisztit, de mivel te is tudod, hogy hülyeség, kiírtad ezt a kérdést azt remélve, hogy a válaszolók majd megerősítik ezt.

Igazam van?

2020. máj. 1. 18:50
 20/44 anonim ***** válasza:
78%
iPhone van és ki írsz egy kérdést milyen telefonod legyen másik .nem vagy normális most fikázni akartad az androidos tábort?
2020. máj. 2. 07:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!