Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone - iCloud (kérdés túl...

IPhone - iCloud (kérdés túl hosszú, így lent olvasható)?

Figyelt kérdés
Amikor megnyitom a jegyzeteim, bejön egy olyan üzenet a képernyő közepén, hogy kevés az iCloud tárhely. Én ott mindig a bezárásra nyomok. Kezd idegesítővé válni ez az értesítés. Valahogy "ki lehetne kapcsolni", vagy megoldani, hogy többször ne jelenjen meg?

2020. ápr. 28. 08:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
az icloud beallitasainal vedd ki a tarhelyet hasznalo alkalmazasok kozul a jegyzeteket
2020. ápr. 28. 08:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm. :)
2020. ápr. 28. 08:46
 3/6 A kérdező kommentje:

Ezt hozza be akkor, amikor rányomok a kikapcsolására: Biztos benne, hogy kikapcsolja a következőt: jegyzetek? Néhány módosítás nem lett feltöltve a következőbe: iCloud. Ha kikapcsolja a következőt, ezek a módosítások el fognak veszni: jegyzetek.

Tehát el fog veszni néhány jegyzetem, ha ezt kikapcsolom? Vagy pedig csak iCloud-ba nem lesznek feltöltve?

2020. ápr. 28. 08:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

lehet hogy el fognak veszni, igen.

en azt szoktam csinalni, hogy evente egyszer lementem a kepeimet pendrivera, es utana kitorlom oket az icloudbol is. lehet hogy ezzel nem hasznalom ki teljesen a felho funkciojat, de legalabb biztonsagban vannak a kepeim, es nem telik meg rogton a tarhely.

2020. ápr. 28. 09:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

használod az icloudot? van másik eszközöd amivel szinkronizálod a jegyzeteidet?

ha nincs, akkor kapcsold ki.

A Beállítások - fent a nevedre nyomj - iCloud - Tárhely kezelése

itt pontosan látod mi foglalja a tárhelyet.

a jegyzetekbe rakott nagy képek sokat elhasználnak ahogy az email csatolmányok is.

Illetve egyes appok is tudnak sokat zabálni.

vagy az iPhone biztonsági mentése.

Ez utóbbiban a képek nagyon-nagyon sokat felemésztenek. Kapcsold ki, hogy a képeket ne mentse az iCloudba.

ha jól kezeled a rendszert az 5 giga bőven elég!!

nekem 2 iPhone és 2 iPad mentései mennek az iCloudba és még így is van 1 giga szabad hely!

2020. ápr. 28. 09:26
 6/6 csempéző vizipisztoy ***** válasza:
100%
Én ezért növeltem meg a tárhelyet 250 Gb-ra havi 800 Ft-ért. Soha többet nem lesz ilyen problémám. Nálam a videók és egyéb tartalmak szaporodnak rajta.
2020. ápr. 29. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!