Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kis segitség kellene Eco...

Kis segitség kellene Eco havidíjasoktól! Megéri ezt választani?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy előfizetéses telot venni csak lenn előtte kérdésem:

- Hallottam h lehet kérni azt is h ugy legyen beállitva a telo h ha lebeszéltük az 1850ft-ot akk lezárják ( hogy ne lépjük túl) és majd ha befizettük újból akk ismét van 1850 rajta..ez igaz?

- Meg h ha van olyan h vki nem beszéli le egy hónap alatt az 1850et akk az köv hónapban is rajta marad?

2010. júl. 28. 13:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Én Eco csomagos vagyok 4 éve, nagyon jó, olcsó a percdíj is.

De rosszul tudod az Eco-t nem zárják le ha elfogy a 1890-es havidíj, szépen számláznak tovább(nekem már volt 15000-es számlám is).

Amit te szeretnél annak Mix csomag a neve. 2990 Ft. a havidíj és tényleg nem enged tovább csak akkor ha feltöltöd az egyenleget úgy mint a Dominónál(ezért Mix a neve)!

2010. júl. 28. 15:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja és kihagytam azt hogy a 2990 -et a Mixnél, nem viheted át a következő hónapra és akkor is ki kell fizetni ha semmit sem beszélsz!
2010. júl. 28. 15:38
 3/4 Jovanny ***** válasza:
Ennek aztán mi a franc értelme van?! Akkor már nem egyszerűbb kártyásat venni, és annyit tölteni rá, amennyit akarsz? És azt még a következő hónapra is átviheted. o.O
2010. júl. 28. 18:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Az az értelme hogy olcsóbban vehetsz előfizetésben készüléket-olcsóbb a percdíj és rengeteg olyan kedvezményt kapsz amit dominósként nem!
2010. júl. 29. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!