Hogyan tudnám megoldani, hogy a mobiltelefonom pendrivekent tudjam használni?
Gondolod, nem vettem észre, hogy vannak eszközök, amik másképp kapcsolódnak.
Megint hülyének nézel.
De itt nem erről volt szó, hanem a tudatlanságodról.
Nem unod még ezeket szánalmas kibúvókat?
Energiaelszívó kártékony lény.
"Energiaelszívó kártékony lény."
Nos, azt hiszem értem, honnan jön a sok tévhited...
Ez már nem normális, amit te itt művelsz.
Ha megfelelő informatikai kultúrával rendelkeznél, régen utánanézhettél volna, vagy valami szakmai fórumon rákérdezhettél volna, persze fosol, hogy beégsz.
De nem ritka a valóságtagadás különféle formája, egyesek még a fizikát is felül akarják bírálni, vagy a nyilvánvaló logikát.
Egy állítás --> egy hivatalos cáfolat, egy gyártói linkről.
De mindez nem számít neki.
Normális az ilyen?
Hihetetlen...
Ilyen "vitakultúrával" egy látogatottabb fórumos topikban nem tudnál megélni, régen leugattak volna többiek.
Itt megteheted, hogy én hozom a gyári bizonyítékot, te meg befogod a szemed.
Neked ez a vitakultúrád.
Szinte azt is hihetném, hogy direkt provokálsz, mert amúgy már tudod, hogy mi az igazság, csak mégis szívatod a másikat, hiszen hány ilyet is láttam már, aki erre élvez, a maga primitív szintjén.
De nem, te ennyi vagy szerintem.
A magad alacsony szintjén.
"Itt megteheted, hogy én hozom a gyári bizonyítékot, te meg befogod a szemed."
Hol van? Nem a random képecskékre és 15-20 éves cikkekre vagy manualokra vagyok ám kíváncsi. Ja, hogy olyat továbbra sem tudsz? Fene gondolta.
Jól van, most már nyugodtan eltakarodhatsz és az sem számít, ha törölnek.
Téma kivesézve, beégtél, hazudtál, emberileg egy rongy vagy, aki nem képes beismerni, hogy tévedett.
Pedig még csak nem is nagy hibáról van szó, egyszerű kis tájékozatlanság, tapasztalatlanság. Butaság.
Gerinctelenség. Féregség.
Meg különösen szánalmas, ahogy minősítgeted magad felfelé, több loginról is.
Ez már beteges is, átlátszó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!