Elhagytam a mobiltelefonom és le kellene tiltanom a bankkártyámat?
Figyelt kérdés
Mármint nem volt ilyen, hogy fizetni tudtam volna a telefonommal csak hát ugye azon a számon keresztül tudtam belépni az internetbankomba meg vannak benne sms-ek amikben benne van mennyi pénz van a számlámon. Nem tudom, ez számít?2019. júl. 21. 12:16
1/3 anonim válasza:
A bankkártyád letiltása nem fogja a netbank elérést letiltani. A bankkártya letiltása csak a bankkártya elvesztésénél számít.
2/3 anonim válasza:
És a megtaláló tudja a belépési azonosítót, számlaszámot, jelszót???
3/3 anonim válasza:
"azon a számon keresztül tudtam belépni az internetbankomba"
Milyen szám, telefonszám? Annak semmi köze a netbankhoz.
Számítógépről is be tudsz lépni vagy másik telefonról.
Más kérdés, hogy a megerősítő kód a telefonszámodra érkezik, így buktad a belépést is. Ezen ugyan segíthetne a bank, de egyszerűbb, ha visszaszerzed a telefonszámod a szolgáltatótól.
Azaz kérsz egy másik SIM-kártyát.
Meg még akkor lennél bajban, ha a telefonon tároltad a banki belépéshez a nevet / jelszót és mondjuk a telefon sem volt kóddal védve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!