Hogyan tudnám megoldani, hogy a mobiltelefonom pendrivekent tudjam használni?
Ez csak egy Google találat és mi van akkor? Ha már nekem nem hiszel. Lényeg, hogy egy létező dolgot akartál meghazudtolni. Kereshetsz még sok hasonló linket, de ezt buktad, ennyi.
Megjegyzem, nekem direkt szempont volt, hogy a gép meghajtóként legyen kezelhető a Total Commanderben stb., egyébként meg sem vettem volna.
Még mindig nem értem, ebben mi a különleges vagy hihetetlen.
Nem tudod bizonyítani az ellenkezőjét, ebben biztos vagyok, hiszen számomra ezek adott fizikai tárgyak. Felesleges kamuzni... Bukta.
#8 "A fényképezőgépek is, pont mint a telefon, mtp módban csatlakozik a hostra, nem mass storage-ként."
Ezt buktad:
Ez csak egy példa, ilyen gépek voltak, a másik 10 éves lehet nagyjából.
Egy lényeg, hogy hülyeséget írtál, de beégtél, ráadásul szemét módon nullázgatsz, önmagad felminősítve, nagyon pitiáner.
Másik loginról írok, ezt is nullázgasd, ha erre élvezel...
Emberileg mi vagy te, szánalom... Undorító.
Szerintem meg sem találtad a linkelt PDF 70. oldalát, ami feketén-fehéren bizonyítja, hogy hazudtál.
Meg a képeket is alátámasztja, de mindegy, ha azt nem hiszed, mert önmagadból indulsz ki (azt hiszed, más is hazudik), ott a PDF bizonyíték, meg a cikk is.
Tudatlanságból piszkálódtál, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!