Mi okozhatja a problémát? ( huawei p20 pro )
Vettem kb 1 hónapja a p20 prót ( használtan ) és van vele egy kis probléma. Az akku nem arányosan tölt és merül. 100-90%-ra 30 perc alatt merül 20-0 ra pedig 3 perc alatt és ez a töltésre is igaz ( főleg ez a 100-90 hosszú mint töltés, mint merülés szempontjából ).
Többször próbáltam 0%-ra meríteni és 100 ra fel kikapcsolt állapotban. Ott is aránytalanul töltött:
30p 43%
1 ó 79%
1ó 52p 100%
Valakinek valami ötlet? Akksit nem szeretnék cseréltetni mert nagyon drága illetve nem szeretném elveszíteni a vízállóságot mert bármikor megmenthet.
Ez az előző tulaj töltési szokásai miatt van, le merem fogadni.
Mást nem nagyon tudsz vele csinálni, marad az akkucsere ha nagyon zavar. (Nekem is P20 Pro-m van)
Kb fél napot bír ( kb.: 50% közözösségiamédia, youtube stb 50% alvó )
De éjjel nagyon merült ha nincs töltőn. ( éjfélkor tetten le 80%-on reggel 9-kor 40%-on volt ) Akkukímélő 0-24-ben megy, always on nincs, gps,mobilnet fixen megy, fényerő autómatán és az alkalmazásindítás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!