Mi a véleményetek a blackberrykről? Megéri venni?
Figyelt kérdés
2010. júl. 26. 13:42
1/8 Jovanny 

válasza:

Nekem egy Pearl van, és nagyon birom. Gyönyörű a képe, jó az akku, leginkább telefonálásra használom, nincs benne wlan sem, de magával az összeszerelés minőségével messzemenőkig meg vagyok elégedve, Blackberry lesz a következő telóm is, ez biztos. Szerintem a 9550 Storm 2 lesz a befutó.
2/8 anonim 

válasza:

Havernak van egy Pearl Flip, mindennel meg van elegedve kiveve az akksit.
3/8 anonim 

válasza:

Blackberrykről?
A Blackberry az 1dolog,nemlehet többes számban.Én elő vagyok rá fizetve,szerintem jó dolog végen belül használlni itt az árlista: [link]
4/8 anonim 

válasza:

5/8 Jovanny 

válasza:

Szerintem Ő nem a szolgáltatásra, sőt nem is az op.rendszerre (mert azt is úgy hívják) gondolt, hanem a készülékekre. De legalább megint volt mibe belekötnöd, kedves .sk.
6/8 anonim 

válasza:

A Nokia E61,E60,HTC Kaiser,és azthiszem az összem RIm készülék blackberry.
Kedves Jovanny:Nemhinném,mivel tisztában van vele,ugyanis akinek ilyenre van szüksége az tudja,hogy mit vesz ,nem?
7/8 A kérdező kommentje:
de a telefonra a BlackBerrykre gondoltam.
most lesz az első ezért is kérdezem h mi a véleményetek minek kötözködsz?
2010. júl. 26. 16:28
8/8 anonim 

válasza:

Szerintem az a baja hogy senki nem verte még orrba.
Mindig beleköt a valamibe, csak az a baj hogy sosem a kérdéssel foglalkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!