Megéri beruházni Samsung Galaxy S-re?
Gondolok arra hogy 4.0-ás androidot csak főzötten fogják ki adni rá szóval..Támogatottsága megszünik(?) Szerintetek? Azért kérdem mert t-mobilnál lehet megvenni részletre is 2 éves hüségnyilatkozattal (tarifa akármi lehet) 54-be(1x fizetsz 15öt utána olyan 12x 3,3ezret)..Megéri?
Másik teló ami érdekel Sony Ericcson xperia neo,azon lesz 4.0ás ice cream sandwich szóval nagyobb támogatású(?) lesz....Vélemény?
Helyesírási hibám van sok nem érdekel,köszi :D
De nincs vakuja.
Amúgy nézd meg, én addig akartam amoledes telefont, amíg meg nem néztem jobban a Galaxy S-t. Van, akinek nem jön be.
A támogatottság meg tökmindegy, a gyári romok úgyis szarok minden gyártónál, kivéve a HTC-t.
vegyél galaxy note-ot!
az mindegyiknél jobb!
És képernyője? Amúgy köszi!:)
Vennék én Note-ot ha lenne annyi pénzem de nincs.De akkor inkább HTC Rezound,bár az európába nem müködik D:
@21:54
Nekem sasszemem van, pont ezért nem szeretem az amoledet. Nagyon zavaró, hogy más a felépítése, látom a subpixeleket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!