Nokia N8at megéri megvenni?
nem!
rossz symbyanos!
egy androidos sokkal jobb!
pl galaxy s ace
Hát ha nem fontos hogy fejlődő képes legyen meg frissítések meg ilyenek akkor jah. Da ha fontos a naprakészség akkor androidosat vegyél, pl se xperia ray vagy neo vagy arc.
A symbyan teljesen el avult. Ezt a Nokia is kijelentette ezért nem is szándékozzák frissíteni.
ablablabla....Szar a Nokia...olyat nevegyééééél, mer elromlik.....úúúúúúúúúúúú.......
A 2. válaszoló valami android fan.....NA pont a Galaxy Ace, az ami nem jobb, mint az n8.
Az n8 egy igen jól összerakott telefon, na meg frissíthető egy ideje Symbian Annára, a úgy meg baromi jó lett. Tetszik nagyon, a kamerán még jobban húztak, így már az SE Arc(S) kameráját végleg helyben hagyta, tele van újdonságokkal....nagyon jó most az új Symbian....na meg nemsokára jön a Belle frissítés...jövőre meg még egy Symbian és utána meg jön a Windows (!!!) az ezekre optimalizált változattal. és még-még még... mindig tömik frissítéssel és támogatják, szóval az n8 egy mérföldkő az 5800 után a Nokiának.
A zenelejátszó is jó, egy jó fülessel meg aztán muzsikál az embere füleibe rendesen. A wifi...mint az összes Nokiában....k*va jó....baromi erős. alapból van benne 16 GB tárhely, HDMI csatlakozó,igyen, full ingyenes navigációt adnak öreökre, grafikus proci, de arra az arm11-es 720 MHZ-esre nem lennék büszke, mert az 500 Nokiában is az ketyeg és az már 1GHz-en.
Szerintem szép is az az n8. Húgomnak van olyan pinkbe...én lefrissítettem neki, mert megkért rá és fúúúúúú....besza-behu...Így kellett volna már alapból kiadni ezt a telót...nagyon kafa lett. Ha most választhatnék, és olyat nem vehetnék ami most van, akkor N8!!
Én bátran ajánlom. Üdv, egy SE Play tulajdonos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!