Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik nyomógombos telefont...

Melyik nyomógombos telefont érdemes megvenni?

Figyelt kérdés

2020. márc. 28. 19:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
18%
Kinek és milyen célra ?
2020. márc. 28. 20:04
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy nyomógombos telefon 3-4 ezer forinttól kezdődik, gyakorlatilag az eldobható kategória. Ha tényleg és kizárólag csak telefonálásra és SMS írásra kell, akkor én azt javaslom, hogy bőven elég ez a pár ezer forintos kategória.

A telefon kameráját, kijelzőjét, hardverei meg értelmezhetetlen kategóriában vannak, a tárhelyet sem igazán érdemes nézni, az aksi is tök mindegy milyen, mert úgyis bírja egy hétig. Egyik kollégám vett pár hónapja egy Navon Classic S-t, kemény 3500 forint, telefonálni lehet vele.

Ha ragaszkodsz a bevált márkákhoz, akkor a Nokiának is van 5-6 ezer forintért nyomógombos, hagyományos mobilja (Nokia 105 Single).

Vannak 20-30 ezer forintért is ilyen telefonok, szerintem teljesen értelmetlen egy ilyen telefonra többet kiadni, mint amennyibe a Nokia kerül, amit írtam.

Pláne, hogy 40 ezer körül már takaros, belépő szintű okostelefonokat is találni.

2020. márc. 28. 20:38
 3/12 anonim ***** válasza:
25%
A telefon kamerája, kijelzője, hardverei meg értelmezhetetlen kategóriában vannak*
2020. márc. 28. 20:39
 4/12 anonim ***** válasza:
25%
Amelyik jobban tetszik, nincsenek erre szigorú kritériumok.
2020. márc. 28. 20:49
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Tulajdonképpen megfelelne a Nokia 105, csak az a baj, hogy nem lehet bele SD kártyát tenni.

2020. márc. 28. 20:55
 6/12 anonim ***** válasza:
De minek egy ilyen telefonra Sd kártya? Appokat nem tudsz letölteni, a fényképező és kamera minősége borzasztó, ahogy a kijelző is. Nem érdemes erre semmit rakni aminek sok hely kéne.
2020. márc. 28. 21:57
 7/12 A kérdező kommentje:
Zenére kéne.
2020. márc. 28. 22:08
 8/12 anonim ***** válasza:

Akkor ott a Nokia 130 (2017). Az 8-9000 körül mozog, de SD kártya kompatibilis, és MP3 lejátszó is van benne.

Azt azért érdemes tudni, hogy zenehallgatásra az összes nyomógombos mobil csak erősen korlátozottan használható. A gyenge hangzás még nem olyan nagy baj, de ha 10-nél több zenéd van, akkor már a számok közti tallózás is kínszenvedés lesz. Én a helyedben inkább vennék 105-öt, abban is van FM rádió, aminek még jobb is a hangzása, mint az MP3-nak.

2020. márc. 28. 23:59
 9/12 anonim ***** válasza:

Akkor még mindig a Navon Classic S-t mondom. Bővíthető a memória 32 GB-ig (nyilván ennyi fölösleges), vagy USB és Jack csatlakozója és FM rádiója is.

De tessék, innen válogathatsz, annyit állítottam be szűrésnek, hogy hagyományos telefonokat mutasson, bővíthető memóriával és FM rádióval:

[link]

2020. márc. 29. 00:42
 10/12 anonim ***** válasza:
Blackwiew Bw-1000
2020. márc. 31. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!