Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Idős embernek keresek nyomógom...

Idős embernek keresek nyomógombos, könnyen használható, kártyafüggetlen mobiltelefont. Milyet érdemes nézni?

Figyelt kérdés

Fontos szempontok:

- kártyafüggetlen

- nyomógombos

- nagy betűméretek (főleg a címtárban / SMS-nél)

- ha lehet, hasonlítson a rendszere a régi-régi Nokia 3110-esére

Én is nézelődök, de egyelőre nem találtam ilyet, és tapasztalatokra is kíváncsi vagyok.

2016. dec. 13. 17:45
 1/6 anonim válasza:

Van ilyen, hogy nagyi mobil, és direkt nekik találták ki. Ha beírod a google-ba, egy csomó találatot ki is ad.

Tessék: [link]

2016. dec. 13. 17:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a guglizáson már túlvagyok, és baromira nem tudom, melyiknek milyen a betűmérete. Ezért vagyok még mindig kíváncsi a tapasztalatokra.
2016. dec. 13. 18:01
 3/6 anonim ***** válasza:

Bármelyik telóra tehetsz BIG Launchert, de pl a Redmiben van "Egyszerű üzemmód" gyárilag. Emporiat nézz, de itt is találsz.

[link]

2016. dec. 13. 18:40
 4/6 anonim válasza:

Ezek szerint meg se nézted?? Mert amit beraktam, ott látható a BETŰMÉRETE, hogy melyiknek milyen.

Nem hiába írtam azt sem, hogy direkt nekik találták ki ezeket a mobilokat, olyanok képeit raktam be.

Ezek szerint meg se nézted. Köszi, hogy tehettem érted.

(Ráadásul nagyon könnyen kezelhetőek ami a kritérium is volt.)

2016. dec. 13. 18:49
 5/6 A kérdező kommentje:

Első (és utolsó): ne haragudj, igazad van. Csak annyit láttam, hogy betettél egy gugli linket, hogy van időseknek is telefon. Ezt sokan csinálják sajnos itt, valódi segítségnyújtás nélkül. Azt hittem, ez a válasz is ilyen, és elnéztem.

Mindenesetre most megnézem a telókat, amiket találatként kidobott. Amiket a különböző webshopokban korábban néztem, ott nem írtak semmit a betűméretekről.

2016. dec. 13. 19:09
 6/6 anonim válasza:

Ja, és még annyi, hogy van egy csomó ilyen jellegű telefonnál még pluszban, hogy hiába eleve is sokkal nagyobbak a betűméretek, még ezt is lehet növelni, beállítani. Itt is írnak ilyen készülékről. Nagyon könnyen használhatóak.

[link]

2016. dec. 14. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!