Idős embernek keresek nyomógombos, könnyen használható, kártyafüggetlen mobiltelefont. Milyet érdemes nézni?
Fontos szempontok:
- kártyafüggetlen
- nyomógombos
- nagy betűméretek (főleg a címtárban / SMS-nél)
- ha lehet, hasonlítson a rendszere a régi-régi Nokia 3110-esére
Én is nézelődök, de egyelőre nem találtam ilyet, és tapasztalatokra is kíváncsi vagyok.
Van ilyen, hogy nagyi mobil, és direkt nekik találták ki. Ha beírod a google-ba, egy csomó találatot ki is ad.
Tessék: [link]
Bármelyik telóra tehetsz BIG Launchert, de pl a Redmiben van "Egyszerű üzemmód" gyárilag. Emporiat nézz, de itt is találsz.
Ezek szerint meg se nézted?? Mert amit beraktam, ott látható a BETŰMÉRETE, hogy melyiknek milyen.
Nem hiába írtam azt sem, hogy direkt nekik találták ki ezeket a mobilokat, olyanok képeit raktam be.
Ezek szerint meg se nézted. Köszi, hogy tehettem érted.
(Ráadásul nagyon könnyen kezelhetőek ami a kritérium is volt.)
Első (és utolsó): ne haragudj, igazad van. Csak annyit láttam, hogy betettél egy gugli linket, hogy van időseknek is telefon. Ezt sokan csinálják sajnos itt, valódi segítségnyújtás nélkül. Azt hittem, ez a válasz is ilyen, és elnéztem.
Mindenesetre most megnézem a telókat, amiket találatként kidobott. Amiket a különböző webshopokban korábban néztem, ott nem írtak semmit a betűméretekről.
Ja, és még annyi, hogy van egy csomó ilyen jellegű telefonnál még pluszban, hogy hiába eleve is sokkal nagyobbak a betűméretek, még ezt is lehet növelni, beállítani. Itt is írnak ilyen készülékről. Nagyon könnyen használhatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!