Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kik használnak ma nyomógombos...

Kik használnak ma nyomógombos telefont a nyugdíjasokon kívül?

Figyelt kérdés

Most hogy van idő, végigfutottam az árukeresőben a telefonokat. Érdekes, hogy rengeteg gombos telefon elérhető még ma is, és nem csak a "nagyifonok" vannak. Van egy csomó olyan, ami a 10-15 évvel ezelőtti Nokiákra, Samsungokra és Ericssonokra hasonlít, mintha a gyártók leragadtak volna a múltban. Nem tudom, hogy kik használják manapság ezeket, én legalább öt éve nem láttam hatvannál fiatalabb ember kezében ilyet. Pedig valakik nyilván megveszik,különben nem árulják.

Szerinetetek kik használnak manapság még gombos telefont?

2020. márc. 24. 17:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
A nagyvállalkozó keresztapám is nyomógombosat használ. Kizárólag azért lett neki érintőképernyős is a régi mellé, mert történtek az üzemében visszaélések, aminek okán kamerarendszer került kiépítésre, ezt tudja út közben, távolról is követni az új telefonján.
2020. ápr. 9. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!