Még nyomógombos telefonon Facebook-ozol?
Nem QWERTY billentyűzetes Blackberry-re gondolok, főleg azért, mert véleményem szerint azon nem igazán lehet fél kézzel írni.
A java-s app arra alkalmas GSM telefonokra sajnos nemrégiben megszűnt, viszont aki használta szöveges üzenetküldésre, mert egyebekre már nem is nagyon lehetett használni, az tudja, hogy nagyon kis sávszélességet használt, gyakori használat mellett például 200MB-os (jól írom, kétszáz megabájt!) adatforgalmazás egy évre teljesen reális volt, így mobilnetre gyakorlatilag nem is kellett költeni.
Újabban (pl. Symbianon) az m.facebook még használható böngészőből, ami oldal Opera böngészőn jelzést sajnos nem ad új üzenet érkezéséről automatikusan, így nem komfortos a használata.
Boldogulok érintőkijelzős telefonon, de utazás közben nem annyira (egyáltalán nem) kényelmes. Akár a 9 gombon történő vakírást számomra semmi sem múlja felül. Fizikai QWERTY-n természetesen 10 ujjas vakíró (autodidakta tanult) féleség volnék.
Kíváncsi vagyok ki és miről ír ilyen tekintetben, tehát írjon telefon típust és egyéb tapasztalatokat is írhat, ha akad még más ilyen perverz is rajtam kívül.. :-)
"Újabban (pl. Symbianon)"
Öööö, tehát legalább 8 éves telefonokról beszélünk?
#2 Például, igen.
Viszont még manapság is kapható nyomógombos telefon, bár nem vagyok teljesen képben a tudásukkal, hogy mire is alkalmasak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!