A régi (nyomógombos) mobiltelefonon miért nem jön be az internet?
Nem tudom hogy van-e benne Micro SD kártya foglalat. Ha igen akkor szerintem tegyél bele egy Micro SD kártyát és próbáld arra lementeni!
Szerintem SIM kártyára nem lehet névjegyeken kívül mást menteni.
a 2610en lévő adatkapcsolatot még internetként sem igazán lehet értelmezni, még ha sikerülne is beállítanod, rengeteg idő lenne felmentegetni a dolgokat
simre nem fogsz tudni menteni névjegyen kívül mást, max smst ha elég régi típusú
inkább vidd be Media Markt okos ponthoz, és átmásolnak neked mindent pár ezer forintért
Sajnos nincs micro SD foglalat, ha lenne, ki se írtam volna a kérdést.
Ilyen helyre meg jelenleg nem tudok menni. De azért köszönöm a válaszokat! (ha esetleg van valakinek ötlete még, akkor várom!)
Nincs semmi kapcsolódási képessége. Mms-t tud küldeni, esetleg megpróbálhatod bekonfigurálni az e-mail klienst, bár a régi szecskavágókat szeretik kilökdösni a szolgáltatók. Adatfiókot is állítsd be előtte. (ne kérdezd meg, hol és hogyan, a régi telókon be kellett állítani egy adatfiókot a net eléréshez)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!