Aki használt iphonet vesz azt nem zavarja, hogy az valakinek a megunt telefonját veszi meg mert neki csak ez jutott mert nincs újra pénze?
" neki csak ez jutott mert nincs újra pénze?"
Életemben egyszer vettem új telefont, a többit mind használtan. És nem azért, mert nincs rá pénzem, havi bruttó 480-at keresek.
Mellesleg eddig minden használt mobilom kihúzott még két évet, az eredeti árának töredékéért. De általáman ennyi idő alatt le is amortizálódik a napi használatban. Nálam a telefon szolgál ki engem. De a szükségleteim közt nem szerepel, hogy új legyen, csak az, hogy tudja amure használom.
Olyan is van akinek nincs pénze és amiatt vesz valamit, így nyilván az almás mobillal is megesik hogy új gazdája lesz, de téged ez miért zavar?
Egyébként neked is használt telefonod van, ha már itt tartunk. Ha van egyáltalán.
Az üj csak a boltban van.
de a felső kategórián megse látszik az idő
láttam én már 3 éves Samsung s8 at és mintha új lenne és gyorsabb is mint a jelenlegi középkategóriás telók
akit zavar az nem vesz akit nem zavar az vesz
Halistennek nincs gondom a pénzre. Mégis vannak használt cuccaim bőven.
Ez egyrészt környezettudatosság, másrészt meg spórolás. Attól, hogy van pénzed újra is, még számíthat az árkülönbség.
Egy használt régebbi modell és egy új iPhone közötti különbségből akár nyaralni is el tudsz menni, külföldre.
Nem mindegy szerintem, akkor sem, ha alapvetően jól élsz. Attól még nem kell szórni a pénzt feleslegesen.
Én 70 ezerért vettem a telefonom. Megvehettem volna a legujabb csúcs modellt is, de minek? Vannak fontosabb dolgok az életben, mint hogy villogjunk egy telefonnal, majd évente lecseréljük az ujabbra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!