Aki használt iphonet vesz azt nem zavarja, hogy az valakinek a megunt telefonját veszi meg mert neki csak ez jutott mert nincs újra pénze?
Figyelt kérdés
2020. márc. 4. 06:12
2/18 anonim válasza:
Nem, mert ha zavarná, akkor nem venne használt telefont.
3/18 anonim válasza:
Itt a lényeg az iPhone, minden más le van szarva.
4/18 anonim válasza:
Nem. Egyáltalán hogy lehet egy műszaki cikket megunni? Legfeljebb az lehet, hogy nem tudja amire szüksége van a tulajnak, az én igényeimnek meg megfelel.
5/18 anonim válasza:
Amikor ilyen mértékű tulfogyasztas van a világ egy részén, szerintem nem annyira gáz használtan venni dolgokat. Ha valakinek már nem kell, de más örülne neki annyiért, akkor miért ne adhatna el és vehetne meg a másik ember?
Soha nem volt használt telefonom, viszont el szoktam adni a sajatjaimat. Semmi gáz nincs benne
6/18 anonim válasza:
Használt műszaki eszköz vásárlásával semmi gond, ez nem ruha
7/18 anonim válasza:
Jaj. Nem lehetsz több 18-nál.
Tiniként engem is izgatott a telefon - téma, ma már nem érdekel.
8/18 anonim válasza:
Én 41 vagyok, és mégis izgat a telefon téma. Ez nem kor kérdése. Amúgy meg ahogy az emberek megveszik más használt ruhái, miért ne lehetne használt műszaki cikket venni. A gazdag ember nem attól gazdag, hogy szórja a pénzt. Ha valamit megvehetek használtan, sokkal olcsóbban, vagy egy korábbi modellt, ami megfelel nekem, miért ne venném meg? Ezek az eszközök olyan brutális értékcsökkenésen mennek keresztül, hogy nem is érdemes újat venni. Legalábbis nem akkor , ha valaki 2 évente cserélgetni akarja. Ha megtartod 5 évig, akkor azt mondom, hogy talán oké.
9/18 anonim válasza:
Ha nekem 10x ennyi lenne a fizetèsem ès felsőbb kategóriás telefont akarnèk akkor se lenne gondom a használttal főleg ha elèg nagy az árrès ès mèg elèg jó állapotú a kiszemelt modell. Szerintem nem gáz. Gondolj bele nap mint nap mennyi szemetet termel az emberisèg ès ha mèg csak ennyivel is de hozzájárulhatsz a csökkentèsèhez már megèrte.
10/18 anonim válasza:
Ne üljetek fel neki, van itt egy ilyen beteg lelkű pofa, gyakran tesz fel ilyen jellegű kérdéseket.
Célja csupán a szegényeken való gúnyolódás. Nem normális.
Nem a sértettség beszél belőlem, vállalkozóként nincs gondom, de engem soha nem foglalkoztattak ilyen alacsony szintű gondolatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!