Tiszteletem az lenne a kèrdèsem ma vettem egy Iphon 5set minden rendben van vele csak nem tudok be jelentkezni mert nem jelenkezett ki az előző gada de az nem tudom ki. Meg lehet oldani valahogy, èn be tudjak jelenkezni a règit meg ki törölni?
Milliószor le lett már itt is írva, hogy vásárlás ELŐTT (!!!) meg KELL győződni, hogy az előző használó MINDENBŐL kijelentkezett és GYÁRI ÁLLAPOTBAN árusítja a készüléket.
Használt telefont KIZÁRÓLAG kipróbálás UTÁN veszünk meg!!!
Tisztelt György82 nevű felhasználó!
Nem, nem lehet megoldani. Valószínűleg az előzző gazda és az aki nem jelentkezett ki, két külön személy lehetett.
Esetleg ha vannak telefonszámok letárolva a készülékben, keressen olyat akit fel lehetne hívni: Anyu, Apu, tesó, Nagyi, ilyesmi. Bár ha mégis sikerülne az igazi tulajt megtalálni, nem tartom valószínűnek, hogy szívesen segítene abban, hogy a saját telóját másnak kinyissa.
"iPhone-on nincs gyári állapot visszaállítása?"
de van, de ahhoz be kellene tudni lépni előszöris...
"akkor újra kell húzni az egész telefont"
pont ez a lényege a védelemnek, hogy ha újrahúzod az egészet akkor is kérni fogja azt a fiókot amihez hozzárendelték korábban és csak azzal tudsz belépni.
vannak rá megoldások. a gugliban mindent is meg lehet találni - de az illegál (mármint nem a keresés)
ha pedig legálisan jutott a telefonhoz akkor papírokkal tudja igazolni hogy az övé, akkor meg az Apple supportnál kell segítséget kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!