Előrendeltem a vodafonnál az S10-et, visszaigazoló email jött, minden rendben van elvileg, de mikor lehet még hallani a készülékről? Fognak értesíteni, hogy mondjuk 3 nap múlva szállítják?
Mivel te tarifakedvezménnyel szeretted volna vásárolni, ezért 24 havi határozott idejű szerződés a feltétele.
Ehhez nem szükséges új szerződés, elegendő a meglévőre újabb hűségvállalást tenni 24 hónapra a megfelelő tarifacsomag esetében.
Nem tudjuk milyen díjcsomagot választottál.
"Az is furcsa, hogy annyira nem volt információjuk, hogy az előrendeléshez járó buds-ról se tudtak semmit. "
Még szép, hiszen semmi közük hozzá.
"bementem a vodafonehoz és ott azt mondták, hogy csak új előfizetéshez lehet venni, újat kell kezdeni"
Te pedig elhitted.
"nemrég járt le a régim, meghosszabbíottam volna"
Valószínűleg nem a megfelelő díjcsomagod volt, de egy váltással megoldható lett volna.
első, megint sületlenségeket írsz...
mint a Telekomos használt tablet vásárlásnál
áruld el, miért jó az, hogy osztod az észt olyan témában amihez nem értesz???
ne vegyél most S10-et...
S9 280 ezerről indult tavaly februárban, májusban már 177 ezerért meg lehetett venni.
Jelenleg 160 körül kapható.
S10 ugyanígy be fog zuhanni pár hónap alatt, ha lemegy a hisztéria.
Flagship telefont nem veszünk a bemutató után 2 nappal.
Először is nem ezek voltak a kérdéseim...
Másodszor 200 ezerért veszem és kapok hozzá vezetéknelküli fülhallgatót...
Valaki, aki a kérdésemre is válaszolna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!