Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ennyire gatya a Huawei telefon?

Ennyire gatya a Huawei telefon?

Figyelt kérdés

8 evig volt egy iPhone 4-es tipusú telefonom, aminek elromlott a toltoje, headset -je, es a kijelzogombja az utóbbi fel évben

... kellett vennem egy ujjat.. huawei y.. 0ft telekom előfizetés.

3 nap utan reset 2cm tavolsagbol a laptopra es megkarcolódott a kijelző teljes átlója..

ennyire gattyi?

az iPhone-t 8 evig szó szerint a taskamban a lakaskulcs. .stb. mellett hozott tagyomnan utottem-vertem es semmi baja nem volt ..

ennek 3 nap utan 10 cm karcolás ??

2020. febr. 2. 20:46
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Mate 10 Lite-om van, semmi panaszom nincs rá.
2020. febr. 2. 20:49
 2/9 anonim ***** válasza:
81%

Nem annyira gatya, de fóliát kellett volna tenni rá.

Azért ne várj el 5*-ös áru telefon minőséget.

2020. febr. 2. 20:51
 3/9 anonim ***** válasza:
75%
Miért a legolcsóbb f.st vetted? Azok tényleg gagyik.
2020. febr. 2. 21:17
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Az iphone 4 kb. 200 ezer Ft-ba került 2010-ben, tehát mai árfolyamon olyan 250 ezer lenne.

Nyilván egy alsókategóriás 30-50 ezres telefonon ott spórolnak, ahol tudnak, tehát nem lesznek olyan dolgok, mint egy felsőkategóriásban (pl. karcálló üveg). De ésszerű keretek között használható lesz.

Amúgy meg veszel rá egy üvegfóliát egy ezresért és utána nem karcolódik.

2020. febr. 2. 21:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én eddig a Huawei telefonokban nem csalódtam.

Első nekem P8 Lite volt, akkor még olyan helyen dolgoztam ahol flexeltem, meg hegesztettem tehát mindig fémporos voltam és a zsebem is azzal volt tele, na meg a telefon is kapott. Ugye a fémpor kegyetlenül tud karcolni ahhoz képest a telefonnak semmi baja nem lett, egyedül az oldalán látszódott némi karc meg a hátlapján. Kijelzőjén sima fólia volt nem üveg, fél évente cseréltem a fóliát javarészt csak hajszál karcok voltak semmi extra, vizet is kapott durván eláztam egy viharban a zsebemből folyt a víz szó szerint, a telefon úszott benne kb, semmi baja nem lett.

Később amikor már jó 2 éves volt a készülék akkor volt egy 2 napos meghülyülése amikor a Google valamelyik appja meghülyült és az kihatással volt az egész telefon működésére, lassú is volt, merült is kegyetlenül 5 óra alatt 100% ról 40%ra esett a töltöttsége és semmire nem bírtam használni. Egy visszaállítás, és egy szoftverfrissítés szépen rendbe hozta olyan szinten hogy a mai napig használja az akinek anno eladtam. Az akkumulátora gyengébb lett de ez ezzel jár ugye, de ahhoz képest tudja használni, igaz lassabb is lett de amire neki kell arra még megfelel.

Volt egy P9 Lite 2017 esem ami inkább P8 Lite 2017, ki minek hívja ugye. Azzal végképp semmi bajom nem volt, azt rengetegszer ejtettem le betonra, meg esett ki a kezemből, egy jóféle üvegfólia volt rajta az védte a képernyőt aminek mai napig semmi baja, egy karc sincs rajta. A hátlapja is kímélve volt, illetve az oldala sem vészes 1-2 hajszálkarc akad rajta. A leejtéseket bírta kegyetlenül sajnos nagyon sokat dobtam el nem szándékosan persze. Hóba is esett már be, vizet is kapott, sőt még foszforsav is fröccsent rá, de különösen az sem ártott neki, igaz gyorsan letöröltem és átpucoltam a telefont vizes törlővel, aztán ablaktisztítóval. Szoftveresen meg ennyi baja sem volt, kiválóan üzemelt rajta minden, egyedül a belső tárhely ami hamar megtelt mindig ez az egy bajom volt vele jóformán semmi extra. Az még most is megvan, mert van egy német SIM kártyám mivel fuvarozok és gyakran vagyok Németországban és az ottani vezetőmmel, ismerőseimmel, meg kollégáimmal ezen kerezstül tartjuk a kapcsolatot mert olcsóbb. Nem céges, hanem magán, de ha haza telefonálok szintén arról teszem mert valamivel olcsóbb, plusz az ottani mobilnetem is arról üzemel amit wifi modemként használok a laptopomhoz. Igaz azon a telefonon csak telefonálok, egyéb appokat nem használok már rajta maximum messenger meg néha viber, és ennyi.

A jelenlegi telefonom meg P30 Lite, azzal sincs semmi bajom. Igaz nincs meg túl régóta de nekem nem volt semmibajom vele eddig.

Barátnőmnek is Huawei van ő sem panaszkodik rá. Persze vannak akik rosszabb fajtát fognak ki. Például a szomszédom szintén P8 lite változatot vette meg kb akkor amikor én 2-3 hónappal később, és ő panaszkodott rá kegyetlenül főleg a képernyőjére hogy vibrált meg elsötétült, meg újraindult magától a komplett telefon stb... Furcsálltam mert enyémnek ennyi baja sem volt.

Anyámnak P Smartja van, annak sincs semmi nyűgje, teljesen hibátlanul üzemel, arról nem is beszélve hogy ő sokat játszik rajta, olvas is, meg ő azért elég sok kacatot képes letölteni feleslegesen, de nem lett még semmi baja a teleofnjának.

2020. febr. 2. 21:57
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

2 cm magasból ráesett a laptopra, és végigkarcolódott? Azt hogyan csináltad? Eséstől max. megreped, de nem karcolódik...

Egyébként meg a karcolás szempontjából teljesen mindegy, hogy hány napja van meg a telefon, 5 perc alatt is ugyanúgy tönkrecseszed, mint 5 év alatt, ha nem vigyázol rá.

Le kéne szokni róla, hogy a lakáskulcshoz dörgölöd meg ütöd-vered a telefonokat, és akkor talán nem történnének ilyen balesetek.

2020. febr. 2. 22:02
 7/9 anonim ***** válasza:
70%
Vettél egy 30-ezer forintos telefont. Mégis mit vársz tőle?
2020. febr. 3. 03:02
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
gyereknek p smartja van ,semmi gondja vele.
2020. febr. 3. 06:39
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Amit írsz, az hülyeség. (2cm, laptopra, 10cm-es karc) Ilyen még akkor sincs, ha egy acélszög áll ki a laptopodból.

Ujjat? Reset?? Gattyi??? Esetleg a szöveged.

2020. febr. 3. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!