2020 nyarán melyik telefont érdemesebb megvenni? Hosszútávra szóval olyan 2-3 évig jó lenne ha bírná.
Figyelt kérdés
Iphone 7/8?
Samsung s8?
Vagy
Huawei p30 lite
Válaszaitokat előre is köszönöm:)
2020. jan. 30. 15:48
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2020. jan. 31. 21:29
7/10 anonim válasza:
Most akarsz venni 2-3 évre olyan mobiltelefon ami 2-3 éve gyártották. Felsorolásból egyiket sem venném.
8/10 anonim válasza:
7:
Na ja, vegyen egy újat aminek a kijelzője majd betörik mert a trendi "nincs széle a telefonnak" vonalat követi, vagy olyan rossz konstrukció lesz mint a Sony h4-ese vagy melyik volt az amelyikből már nem is találsz működőképeset...
Amire kell arra fenti telefonok alkalmasak, és nem is annyiba kerülnek mint egy új modell.
9/10 anonim válasza:
Huawei p30 lite ❤️nekem ilyen telefonom van es nagykn szeretem😍
10/10 anonim válasza:
Én személy szerint csak az LG és a Redmi platformját szeretem, a Huaweiben nagyon nagyot csalódtam, a Samsung-ok folyamatosan megzavarodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!