Csak nálam forrdul elő?
Csak nálam van az hogy néha a trlefonomon mintha hirtelen kontrasztosabbá válatana a kép? Pl messengeren a színek erősebbek lesznek szinte kivágják a szemem. Az emogik körvonalai kontrasztosabbak lesznek. Itt mikor írom a kérdést a színek ugyanúgy rikitanak egy kissé viszont a billentyűzetem tök sötét. Nem hinném hogy a szememmel lenne gond mert ilyet nem tudna produkálni.
Ha ez jelent valamit Huawei P Smart 2019 telefonom van. Előre is köszönöm a válaszokat!
Talán túl magas a fényerő?
De valószínű, hogy a szemeddel lehet valami. Szerintem menj el egy szemészethez.
Nem olyan magas a fényerő. Normális. Mi lenne a szememmel?
Egyébként szemüveges vagyok. De csak a telefon kijelzője ilyen. És nem mindig.
Néztem azt, nincs beállítva. Megkérdeztem édesanyám és azt mondta hogx ő is tapasztal ilyet az ő telefonjával. Nem tudom mi lehet ez.
U. I. Köszönöm a válaszokat!
milyen telefon?
nincs rajta olyan opció ami a környezeti megvilágításhoz adaptálja a színeket? (nem! nem a fényerőt!!)
iPhoneban TrueTune-nak hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!