Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az iPhone 11 árát vajon...

Az iPhone 11 árát vajon befolyásolhatja majd, ha márciusban tényleg kijön egy budget iPhone?

Figyelt kérdés
Telefonváltás előtt állok, igazából már pár hónapja gondolkodok rajta, hogy kéne, szóval egyrészt már nagyon vennék, másrészt meg ennyi idő után (galaxy sII-m van még mindig :D eddig szartam bele, telefonálni jó az is, de egyre több plusz igény felmerült) már majdnem mindegy, ha várok még. A budgetet nem akarom majd venni, mert annak a kamerája elvileg nem lesz olyan jó, inkább az érdekel, hogy vajon amiatt mehet-e jelentősebben le a 11-es ára.
2020. jan. 27. 09:37
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Morzsi, köszi, lehet még el leszek ebben a két hónapban, aztán meglátom melyik legyen... Vagy feldobok egy érmét, hogy várjak-e. :D
2020. jan. 27. 15:58
 12/19 anonim ***** válasza:

Öcsém ? KLi vagy te kisgyerek, a 40 kilóddal ugatsz itt ? Ha tudnál olvasni láthattad volna: "Szerintem mivel nagyon friss, nem fog még lemenni az ára legalább fél évig"

Tanulj meg olvasni, te segédmunkás.

2020. jan. 27. 20:56
 13/19 anonim ***** válasza:
Utána leírtam, hogy miért ne vegyél 11-et, miért nem éri meg. De amennyire te ostoba vagy, vegyél egy IPS kijelzős szart 280 ezerért, megérdemled.
2020. jan. 27. 21:00
 14/19 anonim ***** válasza:
54%
Igor szívem, menj aztán verd ki valami lábfétis videóra, biztos rég jutottál hozzá, aztán feszült vagy. Aztán meg sírj egy sort, hogy szar szakra mentél tovább tanulni, így különösen érzékenyen éritni a hobbidat a dollár erősödése. Ha menőzni akarsz, akkor legyen annyi eszed, hogy a ciki dolgaidról anonim módon írogatsz, mert utána nem vagy hiteles, mikor azt próbálod előadni, hogy milyen király vagy. Amúgy nő vagyok, szóval negyven kiló nem égő. Ellenben a 170 centiddel :D
2020. jan. 28. 11:15
 15/19 anonim ***** válasza:

Bármikor ki tudom verni bármire, egyébként téged ki kérdezett ? Nem is neked írtam, de amilyen okos vagy még magadra veszed. Két idióta egy helyen, zseniális :D.

Továbbá az általad felsoroltakat honnét veszed ? Szerintem állj le a kábszerezéssel, de ha akarod még ma kimegyünk hozzád egy gyors tesztre, elvégezzük a többit pedig ügyvéd jelenlétében megbeszéljük a hatóságokkal.

2020. jan. 28. 15:17
 16/19 Morzsi007 ***** válasza:

Igorugroki

Nem olyan szar a kijelzője a 11-nek, miért írsz ilyet, mert nem oled? Hagyjuk már, legalább nem ég bele a billentyűzet, mint a Samsung Note-ba vagy a többi oledesbe.

2020. jan. 29. 12:54
 17/19 anonim ***** válasza:
Morzsi007, az oled kijelző ég és föld egy IPS-hez képest, ezt kár is vitatni. Tegyél egymás mellé kettőt, és meglátod a különbséget.
2020. jan. 29. 14:28
 18/19 Morzsi007 ***** válasza:
Már tettem egymás mellé (i8-XS), azért nem dobtam hátast:). Nekem nem ettől lesz több egy mobil, meg nekem természetesebbek a színei az IPSnek. Viszont mutattak Note 9-et, amibe beleégett a billentyűzet, a tulaj sem értette, hogy miért, de ez van. Na mindegy kinek mi jön be. S2 után szerintem az IPS is nagyszerű lenne főleg a nagyobb felbontással.
2020. jan. 29. 15:30
 19/19 anonim ***** válasza:
Valóban beleéghet, de az nagyon ritka, illetve típushiba. Ilyen esetben egyébként kötelesek kicserélni a gyári szervízben.
2020. jan. 30. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!